Eu sunt Regele Verii, eu sunt Regele Verii… mă găsești ilustrat

Am pus pe repeat piesa celor de la ‪Gojira & Planet H feat. Robin (de la The Backstabbers) și o tot fredonăm prin birou, că tot sunt vara și marea pe buzele tuturor. Și ca să avem și acasă o panoramă care să ne inspire briza mării, introducem în peisaj 6 ilustratori români cărora marea le-a fost muză, valurile-cerneală și personajele ei le-au devenit povești frumos desenate.

Ei sunt Regii și Reginele Verii

Cei 6 magnifici ai ilustrației românești, care au adus marea pe pânzele lor sunt: George Roșu, Mădălina Andronic, Edith Pojum, Andrei Robu, Alice Voinea, Adriana Gheorghe. În atelierul Colorhood vei găși și mai mulți ilustratori români, gata de luat acasă... sub formă de print, și mai multe desene marine.

În topul nostru sunt cele de mai jos:

Mădălina Andronic: Night Bath (sus) și Mermaid (jos). Două regine marine pe care poate le-ați mai zărit. Night Bath, de exemplu, a fost și ilustrația preferată Nicecream fm o perioadă.

George Roșu scrie povești ilustrate, pe care te aștepți să le descoperi în nisipul umed de la țărm.

Cum arată doi lupi de mare îmblânziți de acuarelă?

Alice Voinea - Mica Sirenă

Sau cum te visezi tu în buza valurilor?

Adriana Gheorghe - Summer Blue

Edith Pojum - Blues

Încheiem cu o declarație de dragoste, care să te țină din vară până-n iarnă și încă pe-atât. ;)

Toate aceste ilustrații pot fi comandate pe dimensiuni mai mici sau mai mari pentru pereții de acasă sau de la birou de pe Colorhood.com. Stare de briză să fie! :)

Surse foto: 1, 2, 3, 4, 5.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.