Electric Castle în linie dreaptă

Cu câteva zile rămase până la EC 2016 facem o trecere în revistă a câtorva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când pleci către festival. Și la noi și oriunde în Europa sunt câteva lucruri general valabile pentru "festival goers" :) Vă spun ca unul care a fost la câteva zeci de astfel de intâmplări și s-a lovit de diverse probleme "tehnice" :)

Biletul de festival - ți-ai luat biletul la EC? Dacă nu, fugi repede aici! Dacă da, ai grijă să-l ai cu tine pentru a-l schimba cu brățara de festival atunci când ajungi la Bonțida. Ar fi de preferat să nu faci decât un print al biletului ca să fii sigur că e unicat. Ai de asemenea posibilitatea să-ți înregistrezi biletul aici și să-ți tii banii de cheltuială safe, în contul tău aferent biletului. Oricum în festival nu se acceptă cash și noi te sfătuim să nu pleci cu prea mulți bani de acasa. În festival va fi mai complicat să-ti reîncarci contul (de obicei e coadă).

Bagajul - ia-ți doar lucrurile strict necesare cu tine. Orice lucru cărat în plus va fi o greutate inutilă care te va însoți pe toată perioada festivalului. Fă-ți un bagaj cât mai compact și evită trolerele sau gențile. Cel mai bun este rucsacul.

Hainele - da, e vară, dar ia-ți musai haine de ploaie și de răcoare. Seara poate fi destul de frig mai ales dacă peste zi a plouat. Ar fi bine să ai și ceva care să te apere de soare. Ai aici un link de prognoză care deocamdată arată perfect. Nu uita cizmele de cauciuc! Din experiențele noastre anterioare cu greu vei mai găsi în zona Clujului o pereche de cizme de cauciuc în perioada festivalului :)

Drumul - De obicei cea mai aglomerată zi de călătorit către festival este ziua 1, adică 14 iulie, așa că te sfătuim să încerci să ajungi mai devreme și anume pe 13 iulie. Primești bonus free o zi de festival, scapi de cozi și pui cortul unde vrei! Ai toate motivele să vii din ziua zero mai ales că cei de la EC s-au gândit să pună câteva trupe si atunci, fix pentru tine dacă ești harnic :)

Oricând ai veni, verifică de acasă harta ca să stii exact unde este Bonțida și întreabă-i pe cei care au mai fost cam cum se poate ajunge la EC. Ai la dispoziție și contactele organizatorilor dar e bine să faci și singur un scurt research. Oricum nu te grăbi, mai bine să ajungi mai încet și safe decât în grabă :)

La festival - și tu și cei din jur sunteți acolo să vă bucurați de muzică și atmosferă. Omul de lângă tine este prietenul tău oricine ar fi el. Dacă e cald, ai grijă să te hidratezi. Dacă plouă ai grijă să nu-ți fie frig. Dacă te simți rău sau dacă cineva din jurul tău se simte rău, apelează la serviciile de asistență medicală, sunt acolo pentru tine :)

Starea - Electric Castle este o sărbătoare! Bucură-te de ea împreună cu prietenii tăi, ajută-i pe cei din jur și zâmbește :)

Toate detaliile legate de ce este permis și ce nu la EC se găsesc pe site-ul festivalului și este obligatoriu să le citești cu mare atenție înainte să te pui în mișcare către Bonțida.
Urmarește și pagina noastră dacă vrei să stai conectat 100% cu ce se întâmplă în festival, atât în zonele front-stage cât și în zonele back-satge. Vom fi cu tine acolo :)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.