Mai sunt 360 de zile pana la Electric Castle

1

Electric Castle 2017 a fost cel mai electric de până acum, adunând pe domeniul castelului Bonțida peste 170.000 de oameni pentru a vedea și asculta un line-up senzațional atât pe Main Stage Beck’s, cât și pe celelalte scene, unele dintre ele surpriză. Dar ce s-a întâmplat mai exact și care au fost cele mai interesante locuri de la EC vă povestește Oana Tache care a experimentat tot ce a avut de oferit cel mai tare festival din România, dar și ce a pregătit Beck’s.

Electric Castle a însemnat peste 4000 de vizitatori în zona Becks, un spațiu futurist unde puteai accesa experiențele viitorului, VR în Game Space, mii de premii oferite în schimbul miilor de doze reciclate în Beck’s Shop, sute de tricouri create în VR la Beck’s T-shirt Factory și sute de poze făcute în Beck’s Lighthouse.

Bogdan Nicolai a experimentat tot ce a oferit festivalul viitorului, iar tripul lui la Electric îl găsim în video-ul următor:

Pe scurt, Electric Castle a fost senzațional și abia așteptăm să revenim la Bonțida!

 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Robert VoodooNoize
Mi-ar fi placut ca zona becks sa fie mult mai mare , mai primitoare si totodata sa aiba ceva locuri mai ascunse . In rest a fost ok si abia astepta sa ne vedem si la anul .

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.