DIRTY FOLKCORE METAL cu DIRTY SHIRT

Metal... Industrial... Hardcore...Așa este descris spectrul muzical în care se învârt Dirty Shirt. Sau hardcoriștii care au pus metalul românesc pe harta internațională. Dacă n-ai auzit încă de ei, nu știi ce-ai pierdut până acum. Recuperează repede și familiarizează-te cu Dan „Rini” Crăciun-voce, Robert Rusz-voce, Mihai Tivadar-chitară, clape, Cristi Bălănean-chitară; Pal Novelli-bas; Vlad „X” Toca-tobe; Dan Petean-chitară; Cosmin Nechită-vioară

Înființați prin '95  prin Maramureș, Dirty Shirt îi lasă cu gură căscata pe străini cu combo-ul de piese cu influențe populare românești și hardcoreală. Da, sunt singurii artiști români care au cântat la Wachen Open Air. Străinii i-au primit pe ai noștri cu brațele deschise încă din primii ani de carieră. Francezi, belgieni, unguri, canadieni, nemți, englezi, cu toții au scris de bine de Dirty Shirt și au dat din cap, au făcut pogo, au alergat în circle piț pe piesele exotice ale bând-ului care a îndrăznit să combine folclorul românesc cu metalul pe cele 5 albume lansate.

Și dacă am zis albume, trebuie să asculți măcar unul. Very Dirty, Same Shirt Different Day, Freak Show, Dirtylicious și Letchology redefinesc, fără îndoială, noțiunea de rock românesc. Also, DIRTY FUCKING FOLKCORE METAL scrie pe merch-ul oficial al bând-ului și cred cu tărie că asta e de fapt formula completă și corectă care descrie perfect fuziunea de stiluri care a dus Dirty Shirt la succesul internațional de care se bucură.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.