Despre purgatoriu, în viziunea studioului Supergiant Games

Îţi aduci aminte de Bastion?

Şi de mai-noul Transistor?

Ştii ce au ele în comun, în afară de recenziile extraordinare primite de la comunitate?

Studioul de dezvoltatori Supergiant Games! Care pregăteşte un nou titlu pentru 2017. 

Pyre: role-playing game

Noul joc se numeşte Pyre şi va fi un role-playing game disponibil atât pe PC, prin Steam, cât şi pe PlayStation 4. Ce ştim până acum e că, la fel ca titlurile anterioare, Pyre va fi tot un single-player, iar povestea se va situa tot într-un univers bizar în care binele predomină în cele din urmă răul.

Dar, spre deosebire de jocurile de duzină care tratează relaţia bine vs. rău şi cunoscând jocurile Bastion şi Transistor, cu siguranţă că Pyre va fi tot un titlu „overwhelmingly positive”, ca „suratele” sale. 

Potrivit blogului Supergiant Games, jucătorul va fi liderul unui grup de călători care încearcă să-şi regăsească drumul spre casă şi află că, pentru a se întoarce la familiile lor, trebuie să participe la o competiţie în purgatoriu.

Ca mentor al acestui grup, vei avea de luat decizii grele – care vor determina soarta oamenilor tăi pe parcursul jocului – şi va trebui să te confrunţi cu diverse arătări. Pyre va fi un joc cu precădere atmosferic, bazat pe poveste, şi va include o serie impresionantă de personaje.

Dezvoltatorii vor fi prezenţi în acest weekend la PAX East, o convenţie de gaming care se desfăşoară la Boston, unde îşi vor prezenta noul joc şi vor încerca să satisfacă curiozităţile publicului. Pe mine deja m-a intrigat ce-am citit până acum de Pyre, l-am pus în wishlist pe Steam şi de-abia aştept să apară.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.