Descoperă-ţi latura artistică prin intermediul aplicaţiei Prisma

O aplicaţie fascinantă destinată fotografilor amatori – şi nu numai lor – vine tocmai din Rusia şi se anunţă deja un mare succes.

Denumită Prisma şi disponibilă în versiune completă doar pe iOS, aplicaţia îţi transformă fotografiile făcute cu smartphone-ul în... lucrări grafice excepţionale, prin adăugarea de elemente stilizate dintr-o varietate de curente. Procedura este simplă – faci o fotografie sau alegi una din colecţia ta, selectezi un „art filter” sau un alt tip de efect vizual şi apoi aştepţi până ce AI-ul îşi va face treaba. Îi poţi adăuga, de exemplu, un element grafic abstract din lucrarea Transverse Line, a lui Kandinsky, sau unul expresionist din celebrul tablou The Scream, al lui Edvard Munch. Durează doar câteva secunde, iar rezultatul este uluitor. Başca, ai chiar opţiunea de a le arăta tuturor prietenilor de pe Instagram „opera” ta.

Aplicaţia a fost atât de bine primită încât la nici o săptămână de la lansare a atins 1,6 milioane de descărcări.

Prisma poate fi descărcată gratuit, este disponibilă în rusă şi engleză, poate fi folosită pe versiunile 8.0 şi ulterioare şi este compatibilă cu iPhone, iPad şi iPod touch. În momentul de faţă, versiunea de Android se află în testare Beta.

Later edit: aplicația a fost lansată și pe Android, pe 24 iulie 2016. O poți descărca de pe Google Play.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.