(DE)CONECTAREA BECK’S – Spațiul tău de la Summer Well

Și anul acesta ne-am dorit să creăm, special pentru tine, un spațiu neconvențional la festivalul Summer Well. Doar ne știi, vrem să te surprindem mereu și să-ți dăm motive să zici ”wow!”.

Dacă vii pe domeniul Stirbey în acest weekend, treci și pe la coloane să descoperi spațiul Beck’s, un spațiu unde vei putea să te conectezi cu muzica și tehnologia și să te deconectezi cu imaginație și relaxare. Anul acesta, ne-am gândit să integrăm într-un singur spațiu destule lucruri care să-ți ofere și excitement, și relaxare în același timp. Asta ca să ai o experiență completă în vacanța ta de 2 zile la Summer Well.

Conectarea tactilă

Te conectezi cu muzica și, prin atingere, creezi sunete din vibrațiile unor materiale.
Hai să descoperi instalația inovativă pe care am construit-o special pentru a putea crea un nou tip de muzică, prin atingere. Mai exact, atingi diverse materiale și poți să transformi vibrațiile lor în sunete. Tu controlezi intensitatea vibrațiilor, tu combini sunetele, tu faci muzica pe care-o vrei, doar atingând o bucată de lemn sau una de fier. Ești curios cum faci asta? Hai să vezi!

Conectarea vizuală

Te conectezi cu tehnologia și creezi un .gif 360 cu tine și prietenii tăi.
Mai avem o instalație care-ți face poză din toate unghiurile și creează, la final, un .gif 360 numai bun de postat pe Facebook. Așa că ia-ți și prietenii când vii pe la noi și pregătește-te să fii uimit.

Deconectarea imaginativă

Te deconectezi, punându-ți imaginația să completeze un graffiti cu o proiecție video.
După ce te conectezi cu inovațiile noastre tehnologice, poți să iei o pauză binemeritată și să te deconectezi cu un experiment interactiv de video mapping, realizat de Beck’s și câțiva artiști români. Ca să ne facem înțeleși: am chemat un graffer să deseneze live un perete de 10 metri peste care, niște băieți talentați, vor proiecta animații interactive. Trebuie să vezi asta, o să fie o nebunie!

Deconectarea senzorială

Te deconectezi, găsindu-ți relaxarea pe pufuri, într-un loc umbros și răcoros.
Și ca să fie meniul complet, ți-am pregătit și relaxarea supremă: pufuri la umbra copacilor pe care poți să te tolănești cât e ziua de lungă.

Ne vedem sâmbătă și duminică la Summer Well!

Acum că ți-am spus și ce surprize ți-am pregătit la festival, n-ai nicio scuză să nu vii. Da? Ne-am înțeles? Ok, ne vedem acolo!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.