De jucat cu un Beck’s în mână

1

De jucat cu un Beck’s în mână?

De fiecare dată când ne așezăm la calculator/consolă, parcă ne pișcă degetele să butonăm un titlu complex – un RPG, un action game sau, de ce nu, un shooter. Avem nevoie din când în când să uităm de toți și de toate și să ne aruncăm în spațiul virtual, altul decât Facebook sau 9Gag... Fie că jucăm multiplayere precum Counter Strike, Overwatch sau Dota2, ori single-playere cu o poveste bună, emoția ne străbate pe toți și parcă ne țintuiește de scaun. Nu ne mai ridicăm cu orele, nu mai auzim soneria de la ușă, nu ne mai pasă de deadlines... Poate să plouă cu bolovani că pe noi nu ne mișcă nimic. Ți se pare cunoscut?

Nevoia de fugă de realitate e câteodată atât de imperativă încât singurul lucru pe care îl dorim e un „brainwash” sănătos. Și pentru asta există soluții în mirifica lume a jocurilor. Așa că astăzi îți propunem câteva titluri pe care le poți butona cu o singură mână. (Iar cu cealaltă poți să deschizi frumos un Beck’s și să te bucuri din plin de pauza binemeritată...)

Așadar, lista de mai jos cuprinde jocuri lejere, de vară, de „chilleală”, în ordinea apariției lor în video:

Injustice 2

Nu e prima oară când te îndemnăm să joci Injustice 2 – probabil cel mai bun joc de fighting de anul acesta. De data asta, te vom învăța cum să joci Injustice 2 fără să te agiți prea mult. Jocul îți pune la dispoziție opțiunea „Auto”, care îți oferă posibilitatea de a-ți construi un AI (după chipul și asemănarea ta), pe care să îl arunci apoi într-un șir de lupte automate cu AI-urile altor jucători. Moment numa’ bun să tragi pe gât o gură sănătoasă de bere și să privești spectacolul pe care eroul tău îl susține pe micul ecran. Pentru a accesa modul „Auto”, trebuie să selectezi AI Battle Simulator, din secțiunea Multiplayer.

Bejeweled 3

Dacă nu ai apucat să-l încerci niciodată și nu știi nimic despre el, atunci află că Bejeweled 3 este un joc în care trebuie să potrivești cristalele pe culori, pe orizontală sau pe verticală. Ai nevoie de o privire ascuțită și de o minte ageră ca să găsești cele mai bune combinații cât mai repede posibil.

Peggle Deluxe

Ai jucat vreodată pinball? Peggle este un pinball pe verticală: scoate piesele colorate și ține cont de fizică și gravitatie. Peggle este atât de cunoscut încât îl găsești pe toate platformele (telefon, PC, console).

Faerie Solitaire

Este clasicul Solitaire, aromat cu doze sănătoase de... povești cu zâne. Este relaxant, ușor și plin de magie...

Time Mysteries 3 The Final Enigma / Enigmatis 2 The Mists of Ravenwood

Genul „Hidden Objects” pretinde un ochi ager și o minte ascuțită. Jocurile din această categorie nu sunt butonate pentru poveste, deși uneori poveștile lor sunt destul de reușite. Cauți obiecte, primești recompense, rezolvi puzzle-uri, dezlegi mistere, înveți cuvinte noi... Nimic complicat.

Ticket to Ride

1 minut. De atât ai nevoie să înveți regulile jocului Ticket to Ride. Este un boardgame pe care îl poți juca fie singur, contra AI-ului, fie cu prietenii/necunoscuții din comunitate. Jocul îți pune la dispoziție câteva cartonașe cu trasee, le alegi strategic pe cele pe care le poți completa și apoi te pui pe construit șine de tren de la punctul de plecare de pe fiecare cartonaș selectat până la destinația finală. Stai liniștit, în tren se poate bea bere, iar Beck’s e alături de tine oriunde, nu?

Oh... Sir!! The Insult Simulator

Oh... Sir!! The Insult Simulator este un joc extrem de comic, în care trebuie să te duelezi, cu un oponent, în replici care mai de care mai ironice și umilitoare. Amândoi aveți la dispoziție o listă de cuvinte cu ajutorul cărora va trebui să compuneți cea mai umilitoare replică. Așa-i că sună fun? Hai, adu berea mai aproape că poți fi ironic și cu o singură mână!

Hearthstone

Jocul de cărți de la Blizzard. Nu mai e o necunoscută pentru nimeni. Hearthstone este free atât pe mobil, cât și pe PC. Atenție însă: creează dependență!

Poker Night 2

Este continuarea jocului Poker Night at The Inventory, cel mai bun joc de poker de pe Steam. În Poker Night 2, ai parte de personaje din mai multe jocuri, de dialoguri delicioase și de cel mai fain mod de a-ți încerca norocul și cunoștințele la poker. Din păcate, nu are multiplayer, dar chiar și așa vine cu o doză considerabilă de distracție, care îți va încinge mâna pe mouse.

Ce zici de lista noastră? Care este jocul TĂU preferat care poate intra în categoria „Chill & Beck’s”?

 
 
Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Igor Zaitsev
Unde este video-ul de care se vorbeste in articol? Multumim Avatarah de recomandari, pe unele sunt tare tentat sa le incerc :D

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.