Dacă n-ai văzut noul videoclip de la Romarta, ce mai aștepți?

1

Videoclip nou de la Romarta

Romarta, cea mai tânără trupă rockabilly din România, a lansat marțea asta cel de-al doilea videoclip din carieră. Bravo, băieți, nouă ne place!

Fericirea are chipul tău”, este un remake după cântecul cu același nume, scris în anul 1989, de către compozitorii Marcel Dragomir și Eugen Rotaru, și interpretat de Mihaela Runceanu. Cu această înterpretare proprie, Romarta a readus în 2016, o piesă de aur a generației anilor '80 și ‘90.

Videoclipul “Fericirea (are chipul tău)”, semnat de Dragoș [OME] Ometita (regizor) și Vlad Giogu (D.O.P.), este o continuare a poveștii din primul videoclip al formației pentru piesa “Ani de liceu”. Acesta aduce în prim plan personajele principale într-o luptă pentru sensibilizare, înconjurați de capcane, intrigi și răzbunări. Nu, nu e atât de telenovelistic! Haha.

Invitații personalizate

Ca să-și cheme oamenii la lansarea videoclipului, băieții de la Romarta s-au pus serios pe treabă și au creat 15 invitații video personalizate pentru bloggeri, jurnaliști și oameni de comunicare. Cică au și ascuns în videoclipuri mesaje aproape pseudo-"subliminale" de fericire. Oricum au făcut-o, au făcut-o bine în locul ăla fain Mr. Blade, pe unde am fost și noi cu Mihnea de la OCS la lansarea platformei Beck's ON. 

 

Cine e Romarta?

Romarta este un proiect independent de rockabilly revival, pornit de Mihnea Dobrotă (tobe), Radu Andrei (bass, voce), Ionuț Gagu (voce), Cătălin Fuioagă (chitară, voce).

Romarta înseamnă hit-uri contemporane, într-un stil care amintește de rock&roll-ul anilor ’50 și de viața boemă din acele timpuri: moda cu pompadours și perciuni, pălării funky, bretele și jachete de piele, rochii de swing și ochelari browline.

Cum ți se par băieții? Dar noul lor videoclip?

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Oana Năstase
Sună bine melodia!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.