Chinezii scot cel mai tare smartphone la final de an. E MAGIC!

Nu putem încheia anul, fără o știre despre un nou smartphone tare. E de la Huawei și e intitulat Magic. Și, văzându-l, le dăm dreptate. Din păcate, deocamdată, va apare doar în China.

Arată bine

Designul este unul menit să te atragă, mai ales dacă ești fanul telefoanelor curbate. Ce mai, se bate cu Edge din punctul ăsta de vedere și nu știu dacă Samsungul câștigă. Ecranul este de 5,09 inch, AMOLED, iar pe spate găsim un sistem dual-camera, de 12 MP (un senzor color, unul monocrom). Avem și cameră de selfie, de 8 MP. Nu sună rău, nu?

Gândește profund ☺

Nici restul specificaților nu sunt de lepădat cu 4 GB RAM și procesor Kirin 950, octa-core. Bateria se poate încărca cu ajutorul Huawei Magic Power la 90 la sută în jumătate de oră. Însă elementul de rezistență îl reprezintă asistentul DeepThink. Acesta folosește o cameră cu infraroșu care recunoaște ochii utilizatorului și, astfel, doar acesta va vedea notificările. Așa că nu trebuie să te mai îngrijorezi dacă prietena vrea să vadă cine îți trimite mesaje. ☺

Deocamdată doar chinezii se vor bucura de magia celor de la Huawei. Dar dacă telefonul va avea succes, la anul putem spera să îl vedem și pe la noi. Sau măcar o parte din specificații în cadrul celorlalte produse ale companiei chineze. Așa că, să ne rugăm pentru puțină magie la anul, nu e așa?

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.