CHARTS : Ce se mai întâmplă în topurile britanic și american? Află aici!

Metallica sunt capul de afiș al Billboard 200 din Statele Unite. Al zecelea album al lor se numește “Hardwired … to Self-Destruct” și vine după opt ani de așteptare de la precedentul “Death Magnetic”. Debutul pe locul 1 nu este deloc o surpriză pentru celebra trupă de heavy metal, cu un turneu de promovare a noului album anunțat pentru începutul anului viitor, în Europa doar în Danemarca acolo unde sunt 4 concerte, toate sold-out. Cu siguranță însă că vor mai fi anunțate și alte locuri în care vor cânta, așa că stai atent pe site-ul lor pentru că biletele dispar de obicei în câteva ore! Revenind la Billboard 200, Bruno Mars și Miranda Lambert completează un top 3 format doar din albume new entry, într-o succesiune de genuri muzicale care acoperă cam toate gusturile dominante în US.

În topul din Marea Britanie lucrurile stau cu totul diferit, Metallica fiind și ei pe acolo printre “și alții” cu o cădere spectaculoasă de 19 locuri până pe 21. No.1-ul este semnat Little Mix, cu un album numit “Glory Days” și nu știu dacă e de la faptul că am intrat în decembrie și oamenii sunt mai sensibili sau dacă britanicii au devenit deodată nostalgici dar pe locurile 2 și 3 în UK Top 40 ar fi Michael Ball & Alfie Boe cu “Together” și respectiv Elvis Presley And The Royal Philharmonic Orchestra cu “The Wonder of You”. Noroc cu locul 4 unde apare Kate Bush cu un new entry numit “Before the Dawn” care mai salvează puțin toată povestea.

Ce ar mai fi de remarcat?

Păi, Mariah Carey urcă iar spectaculos în Billboard cu albumul ei de Craciun “Merry Christmas” de pe 144 până pe 83 în timp ce Drake încă n-a ieșit din top 10 cu al său “Views” care rezistă pe 10.  

Ție care album ți-a atras atenția în săptămâna asta? Oare este în topuri pe undeva?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.