Cel mai simpatic robot din lume te ajută să speli vasele

Nu e așa că pe căldurile astea nu mai ai chef de nimic?? Cum să speli vasele sau să faci curat când afară e caniculă iar tu ai tot felul de monștri de omorât în jocul tău favorit sau îi ții pumnii strânși lui Jon Snow în ultimul episod din Game of Thrones. Păi de acum nu mai trebuie să îți faci griji, SpotMini vine să salveze situația.

Nu e câine, nici pisică, e..

SpotMini este ultima creație a celor de la Boston Dynamics, companie deținută de Google și cu experiență în domeniu. Roboțelul este foarte simpatic, mai ales pentru cei care sunt alergici și nu pot avea un animal de companie. În plus, ce câine poate să îți aducă berea rece sau sucul în timp ce tu stai tolănit pe canapea ? Tare nu?? Dar nu e tot. Poate strânge vasele și să le pună la locul lor, să arunce gunoiul sau să facă curat, cel puțin așa se laudă creatorii lui.  

Dar cu navigatul cum stăm?

Senzorii cu care e echipat Spot Mini îl ajută să umble nestingherit prin casă și nu trebuie să te îngrijorezi că va dărâma ceva. În plus e și foarte silențios, trăsătură urmărită în mod special de compania americană.

Ce mai, roboțelul e plin de calități așa că....începe să lucrezi de pe acum la scrisoarea către Moș Crăciun. :) Dacă ai fost cuminte......cine știe ?!?

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.