Cea mai ușoară bicicletă pliabilă din lume este creată de doi designeri români

Ligia Stan și Petre Crăciun au creat bicicleta pliabilă care cântărește cât un pepene, sau cât două pisici, sau cât 3 macbook pro de 13 inchi - adică 6,5 kilograme!

The Hummingbird Bike a apărut ca prototip în urma unei campanii pe Kickstarter, care a avut mare succes. Odată ce au descoperit bicicleta, foarte mulți susținători din toate colțurile lumii și-au dorit să o poată… pedala cât mai repede.

Între timp, Ligia și Petre au găsit un partener pe partea de producție: sunt la al doilea prototip și mult mai aproape de a-ți trimite bicicleta… acasă. Au și o listă a celor care-și așteaptă Hummingbird-ul pe două roți odată ce iese oficial în lume, nu doar la teste. Înscrie-te aici ca să poți pedala cu stil prin oraș și, la nevoie, să-ți porți lejer bicicleta pliată sub braț.

Hummingbird Bike este din fibră de carbon, are un sistem inovator în ce privește plierea și, de la începutul lui septembrie, este și finalista Fast Company's Innovation Design Awards, la categoria Social Good.

Stay tuned pe site & pagina de facebook!

Feeling very proud că această minunăție, cea mai ușoară bicicletă piabilă din lume, este creația lui Petre și a Ligiei! Și, da, ne dorim mult una!

Sursă fotografii: prin Hummingbird Bike.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.