Brăduții de Crăciun care salvează codrul!

Când vedem mulțimea brazilor adunați în piețe înainte de Crăciun, ne vine pe limbă mesajul Ralucăi Ene, a cărei ilustrație va defila pe sacoșele de pânză din oraș: “Un’ te duci tu, Codrule?”.  Când îi mai vedem și aruncați de la balcon, imaginea codrului defrișat degeaba ne dă târcoale și mai înfricoșător.

De ce să nu folosim creativitatea pentru a avea brăduți de Crăciun eco, ce vor aștepta cuminți, în casă, următoarele sărbători? Păstrați la vedere, rămân la fel de decorativi tot timpul anului. Designerii au avut grijă să-i facă cât mai grafici și… minimaliști.

În plus, nu știm câți dintre voi au chef vor să-și dedice ore asamblării, și apoi dezasamblării, bradului de Crăciun. Cu un brăduț decorativ ce se așază frumos pe pervaz, pe birou sau în bibliotecă, Crăciunul va fi la fel de frumos. Iar tu poți să Keep calm și să lași bradul să crească în natură!

Brăduțul demontabil, din placaj, de la The Little Things

Alina Panait, creatoarea brandului The Little Things, ne-a surprins cu un kit de brad neconvențional, eco. Brăduțul din placaj, cu o grosime de 6 mm, este demontabil, iar globurile din lemn, ce vin la pachet, pot fi revopsite și reinvestite în decor: în set-up-ul de primăvară-vară al camerei tale, de exemplu. ☺ Și ele, și tijele-ramuri din lemn, pe care urmează să le distribui în brad, sunt vopsite în culori acrilice, non-toxice, pe care poți interveni. Ca să nu ai senzația că nu ai contribuit și tu la brăduț. 

Brăduțul din placaj are 45 sau 57 cm înălțime și poate fi comandat prin pagina de facebook The Little Things. Prețul începe de la 285 de lei. Iar bradul tău rezistă o viață, și codrul mai multe. ;)

Colorați, din bucățele de lemn recuperate. Brăduții Deco-Box.

Din lemn reciclat 100 %, brăduții Deco-Box vin în combinații de alb și verde, roz, portocaliu sau albastru-turcoaz. Liliana Stoica este o împătimită a culorii, iar mixurile ei îți vor face Crăciunul mai funky. Ne mai place că brăduții păstrează o tentă vintage, a lemnului ușor patinat.

Sunt pictați manual, cu acrilic, iar prețul unui brăduț începe de la 160 de lei. Îi poți comanda pe pagina de facebook Deco-Box.

Keep calm și lasă codrul verde!

Sursă fotografii: prin The Little Things & Deco-Box.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.