Ce ne jucăm săptămâna asta

După ce săptămâna trecută ţi-am prezentat un joc simpatic făcut de un român, săptămâna aceasta am vrut să-ţi spun despre un alt titlu dezvoltat de ai noştri, dar n-am avut sorţi de izbândă ca să-l testez în timp util. Jocul se numeşte Link Twin, auzisem de ceva vreme de el, dar, când să-l testez, na belea – este disponibil doar pentru Android, iar Androidul meu e în service. Amber Studio spune că jocul va veni şi pe iOS şi Windows la toamnă, dar sper să nu fiu nevoită să aştept până atunci.

Oricum, am ce face între timp. Zilele astea mă joc Stardew Valley, un RPG pixelat, care e şi simulator, dar are o grămadă de lucruri interesante – de exemplu, lupte cu arătări bizare, minijocuri arcade,  dialoguri amuzante şi libertatea să faci ce te taie capul.

Din 13 iulie, lucrurile se vor schimba, pentru că aceasta este ziua în care Ubisoft va oferi gratuit, pentru 30 de zile, un joc din portofoliul propriu. Iniţiativa face parte dintr-o campanie anunţată la E3 2016, prin care Ubisoft ne dă posibilitatea să jucăm lunar câte un titlu de-al său, pentru a marca împreună 30 de ani de activitate a studioului. Mulţumim, Ubi, pentru cel de-al doilea răsfăţ din seria aniversară, primul fiind Prince of Persia: The Sands of Time, disponibibil pe Uplay până în 12 iulie!

Prin urmare, din 13 iulie, vei putea juca Tom Clancy’s Splinter Cell, cu condiţia să fii membru al Ubisoft Club. Splinter Cell este un titlu lansat în 2002, în care vei avea rolul lui Sam Fisher, un spion dat naibii, pus în cele mai grele situaţii de luptă... şi de furişare.

E un titlu care, asemenea lui Half Life 1, a reprezentat la vremea lui un etalon pentru jocurile action-stealth. Mi-l aduc aminte ca fiind unul dintre titlurile care m-a pus în dificultate pentru simplul fapt că trebuia să folosesc mai mult de 5 taste.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.