Biografia lui Jack White. Modern Blues Story.

La sfârșitul săptămânii trecute a fost anunțată data oficială de lansare a biografiei lui Jack White, poate cel mai important reprezentant al noului "american blues'. Cartea care se va lansa pe 4 octombrie 2016 se numește "Citizen Jack: How Jack White Built an Empire From the Blues" și va fi publicată de editura The Overlook Press.

Povestea completă

Scrisă de Nick Hasted, cartea care se anunță pentru toamnă promite să ne dea toate detaliile legate de cel mai important om din blues-ul american de după anul 2000, Jack White. Cu un conținut ce include câteva fotografii unice și de asemenea interviuri cu oameni importanți, ca Neil Young sau Seasick Steve (ambii artiști ai casei de discuri a lui White, Third Man Records), cartea va avea 320 de pagini și promite să fie singurul loc în care vom găsi povestea completă a lui Jack White.

Evident, el ne va spune la rândul său lucruri pe care nu le-am mai auzit până acum și va încerca să lămurească câteva dintre dilemele cu care am rămas după desparțirea sa de Meg și proiectul The White Stripes. Așteptăm cartea și pe rafturile din România -evident că se găsi de comandat și pe net.

Cunoscut cel mai mult pentru proiectul The White Stripes, Jack White este producătorul și fondatorul a încă doua trupe, The Raconteurs și The Dead Weather, și autorul a două albume solo care au ajuns ambele pe locul 1 în Statele Unite - cu primul (Blunderbuss, 2012) number 1 și în UK.

"It Might Get Loud"

Cât de apreciat este White în lumea bună a muzicii rock putem afla dintr-un film pe care ți-l recomandăm și din care iți lăsăm un fragment aici:

Se numește "It Might Get Loud" și este un documentar în care Jack ne spune tot ce stie el despre chitară, în compania a doua legende ale muzicii, Jimmy Page de la Led Zeppelin și The Edge de la U2.

Așadar, până vine cartea, să ne bucurăm de muzică:

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.