[UNLOCK YOUR CASTLE] DOCUMENTAR DE FESTIVAL CU COMA - 6 EPISOADE VIDEO

90

DOCUMENTAR VIDEO: COMA LA ELECTRIC CASTLE

Ni s-a părut nouă sau chiar am auzit că abia aștepți să ajungi la Electric Castle? Ei bine, și băieții de la COMA sunt la fel de entuziasmați: anul acesta vor cânta în a 3-a zi a festivalului (15 iulie) pe Beck’s Main Stage. Și pentru că eram curioși să aflăm ce face o trupă înainte de Electric Castle, am pus la cale documentarul video ”Unlock Your Castle” în care îi urmărim pe membrii trupei cum se pregătesc, pas cu pas, pentru nebunia din acest an de la Bonțida.

Practic, le-am dat challenge-ul să cucerească castelul și implicit atenția voastră: e un joc cu mai multe niveluri în care băieții vor strânge achievements pentru a debloca nivelul final: concertul LIVE de pe Beck’s Main Stage

Iar pentru tine am pregătit un CONCURS în care poți câștiga o invitație dublă la Electric Castle. Detaliile le găsești mai jos.

Te-am făcut curios? Press play!

LEVEL 1: FLASHBECK'S

Din primul nivel vei afla cum a fost experiența de la Electric Castle de anul trecut și prin ce aventuri au trecut băieții împreună cu fanii lor. Află dacă au reușit să obțină achievement-urile ca să treacă la următorul nivel.

LEVEL 2: TOOLS & STUFF

Al doilea nivel îi duce pe băieți în căutarea de accesorii pentru instrumente. Dă play să vezi ce-și cumperă de la magazinul de muzică și dacă reușesc să obțină achievement-urile ca să treacă la nivelul trei.

LEVEL 3: SETTING UP

Aventura COMA pentru deblocarea castelului continuă cu nivelul 3. Hai să vezi ce achivement-uri câștigă!

LEVEL 4: ELECTRIC GUIDES

Tu știi ce preferințe au băieții de la COMA din line up-ul de la Electric? Nici noi. De aia i-am luat la întrebări, ca să aflăm pe la ce concerte (în afară de al lor) ne vedem cu ei prin public. Vezi un nou nivel pe care - nu te așteptai, nu? - băieții l-au deblocat!

LEVEL 5: Q & A & BECK'S

Voi ați întrebat, băieții de la Coma au răspuns, iar noi am filmat. Un nou nivel, noi provocări: vezi dacă au reușit să treacă de ele. 

Level 6: The Jam Before The Slam

Aventura e la final. Ba nu, e fix la început. Adică... înțelegeți voi! Băieții au repetat fix înainte să plece la Bonțida și iată-i ajunși la nivelul 6, ultimul de dinaintea concertului de sâmbătă, 15 iulie, de pe Main Stage Electric Castle.
Dacă n-o să fii acolo, vino pe pagina noastră de pe Facebook (Beck's România) căci ți-am pregătit o surpriză-surpriză!

[CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT]

OANA M. ESTE CÂȘTIGĂTOAREA CARE VA MERGE LA E.C. CU COMA!

”Esti altfel azi...esti altfel azi Te simt cu gandul fierbinte,
Dar nu te simt aici
Da-mi cuvinte sa-nteleg
Ce se intampla cu tine 
In mine in soapta sa patrunzi
Si sa-ntelegi, chiar de nu auzi
Cauta-n mine fara sa-mi spui
Sa simti ca trebuie sa plec hai hui
Daca s-ar rupe din nimic o intrebare
"Unde iti este sufletul oare?"
Ai putea sa gasesti citind printre randuri
Raspunsul la nesfarsitele-ti ganduri
Nemiscati de vant si ploi
In muzica ne-am pierde amandoi
Si am simti din nou aidoma
Daca ne-aleg baietii de la Coma
Pentru ca am nevoie doar de un pic
Din aerul de la Electric..”

Câștigă o invitație dublă la Electric Castle și un loc în ComaMobil spre Bonțida!

Ești fan COMA? Bineînțeles că ești, alfel nu erai aici :D Băieții vor să te ia cu ei la Electric Castle: au două locuri libere în ComaMobil spre Bonțida (și înapoi), iar Beck's se ocupă de invitația dublă la festival și de cazare pentru câștigător și un prieten.

Uite ce trebuie să faci: 

Postează un mesaj pentru băieții de la COMA, creat din versurile pieselor lor (măcar din 2 diferite), ca să-i convingi că tu ești persoana potrivită pentru un loc în ComaMobil și la festival.

Data limită de participare: 6 iulie (ora 12:00). Câștigătorul va fi ales chiar de către membrii trupei dintre cei ale căror mesaje vor fi aprobate și publicate în zona de comentarii din acest articol (un participant poate avea maxim 3 mesaje în concurs). 

Have fun & good luck!

Citește regulamentul

Acest articol are 90 de comentarii. VEZI COMENTARIILE
Alex Fulga
Iar e seara, iar se canta Nemișcat de vânt si ploi Pot spune ca sunt disperat...
Izabella Alda
Te sper plecand, venind, spunand: Mai stii sa vii unde-am ramas? Inca sunt aici, fi-mi alaturi inc-un pic, cauta-n mine fara sa stiu pentru ca azi nu esti decat cel mai frumos loc de pe pamant!
Vlad Popa
Cu alt gând ma vrei sa vin Vrei sa povestim..Cat de mult mai stii? Fa-ne sa ne oprim 
Ramona-Valentina Mardale
Norii se repetau de ceva timp, cand deodata-ai aparut si intrebari, raspunsuri, toate-au disparut.A trecut de-atunci mult prea mult si eu tot simt ca inca sunt aici, stiu ca si tu stii, ca iar e seara, iar se canta, iar se-aplauda si iar se sta mult...iar se urla, iar se tipa si iar se uita cum s-a-nceput...dar stii sa vii unde-am ramas, e mai simplu decat crezi ca poate sa ne salte luna si sa ne duca pe-un nor de-nghetata in cel mai frumos loc de pe pamant #dordevoi
Bianca Bodnar
A trecut de la ultimul concert mult prea mult Si eu tot simt Ca parca a fost ieri A fost o clipa cat o zi, Nu stiu ce zi, dar pare c-a fost fermecata Hai, hai, hai sa ne vedem si la Electric Castle
Alex Fulga
Vrei sa povestim, Ia loc si-adu-ti si un pahar, Sunt om din om, din neamuri de alti oameni, Banal, cat mai normal (Și) Am o mica nelămurire, oare... Bruzli il bate pe Vandam?
Paula Toşa
Sorţii-mi cântă între tine şi pământ Cu alt gând mă vrei să vin Poate apuci să dai un semn…Îngheţat în miez de plai când e cel mai vară, Vremea-i din ce în ce mai bună…Pentru cei ce vin şi vor privi în sus…Şi altundeva prin culori vii
MihaElla Mrn
Dar ce ai vrea sa auzi ce ai vrea si eu nu spun  esti tu cel pe care l stiu ? salut, te stiu . azi stam tarziu 
Oana Iliescu
Nu e simplu sa intelegi de ce cauti ceva departe; inca sunt aici, nemiscat de vant si ploi, de dragul tau si-al lumii, sa nu mai uiti nicicand nicicum.
Oana Iliescu
Poate apuci sa dai un semn, stiu ca si tu stii si orice ar fi am sa sper ca-ntr-un final Bruzli il bate pe Vandam
Oana Iliescu
Te stiu de cand malurile-mi sunt prinse-ntre focurile-ţi vii, stiu ca si tu stii sa dai tot ce ai mai bun in trei minute doar.
Vlad Popa
Cu alt gând ma vrei sa vin Vrei sa povestim..Cat de mult mai stii? Fa-ne sa ne oprim
Cosmin Oprea
Am sperat sa fie vis, si-am mers mai departe, sa va vad... iar... iar.. sa va vad cum n-am crezut sa va mai vad. Concluzii trase-ntr-un acord de un cuvant banal, ca sa-ncep sa ma tot duc sa nu stric ce am avut si nerostitele sa taca pentru un nou sumar
Iosif Gilca
Mereu vreau sa ma intorc, Sa va vad...iar...iar. Hai ia vezi...ia vezi....ia vezi...ÎNCEARCĂ-MĂ!!! :)  \m/
Marilena Petcu
E copilul din tine ce-ar vrea sa retraiasca/ Macar unele momente din basm/ N-am fost nicicand mai aproape/ C-am ratacit indeajuns/ Printre culori scapate spre inalt/ Visand o poarta spre alte/ Departe..../ Iti multumesc ca ai vrut sa ma iei/ Dar lasa-ma acum.....la Electric Castle!!!!!!!!
Alexandra Marinescu
Avansăm încet, direct spre nevăzut...Şi-un tren s-aştepte o cale în plus, Şi să-mi fie dat un loc să ajung.
Marilena Petcu
Strange-mi lucrul/ Si-arata-mi drumul cel mai scurt/ Si de-ar fi sa regret, sa ma vindece timpul/ Tot ce-am fost, ce-am facut/ Nu prea e clar ce zi e azi, dar pare a fi fermecata/ Am platit cu timp speranta-ntr-un alt fel de zi/ Cat de mult, mai stii? Am sa ma duc, de-ar fi sa n-ajung/ Nemiscat de vant sau ploi/ Pas la pas cu visuri ce nu se repeta niciodata.
Doroftei Cristina
Norii se repetau de ceva timp, cand deodata ai aparut, parca a fost ieri lansarea si alte multe de-am adunat cat fire de nisip in an.. Si stai (pe vine, pe vine) si sari, sari, sa ne salte luna si trupuri vor descrie in ritm volumul de miscare, nu pare clar ce zi e azi, dar pare a fi fermecata. La COMA la Electric Castle, nemiscat de vant si ploi nu trec fiori cum nu am mai avut; poate chiar e vis din care sa nu ne trezim, sau poate e cel mai frumos loc de pe pamant, tine minte!
Alexandru-Gabriel Nechez
Poți! Urcă! Mută! Poți!/ Prin noroaie să înoți/ Și în moshpit tu s-ajungi/ Înghețat în miez de plai când e cel mai vară,/ Ăsta e Electric, boy! Și e seară iară/ Norii se repetau de ceva timp,/ De vreo 4 ani încoace/ Eu tot ud și trist în vânt, cu aparatu-nbrațe./ Ca să-l fotografiez pe Dincă cum sare ca pe ace!/ Și apoi îmi aduc aminte drumul Bonțida-Cluj,/ Excursie la-cel spital/ Mai știi să vii? Mai știi s-ajungi? Unde-am rămas?
Paraschiv Paul Mihai
Salut, te ştiu, azi stăm târziu. Câmp gazdă fără de cuvânt, ţine-mi talpa pe pământ, nemişcat de vânt şi ploi consumă-mi teama şi atât. Eşti altfel azi, n-am fost nicicând mai aproape, deci caută în mine fără să-mi spui.
Paula Toşa
Am mai fost pe-aici Şi sper că nimeni să nu-mă-ntoarcă vreodată Vino acum,schema abia acuma vine,am dat să fugim, dar ne-aţinut în loC O STEA. Şi poate ii ultima-ncercare După toate-om rămâne noi
Elena Bianca Savu
Ce soare atent Lumina-i scurta Mii de cuvinte stau la rând Mii de metafore se-nfruntă   Destul de-ajuns Destul si-n urma Sa ne grabim Pe-aici merg Aici stau   Vrei sa povestim. Ia loc si-adu-ti si un pahar De nu-ti place ce vezi poti pleca Sa privesc inapoi peste drum de apus Sa astept lucruri noi dintr-un soare ce l-am rapus Caci mari multe am inochi si multe nopti in buzunar De ce-ai plecat De ce mai lasat Intoarce-te-napoi   Lipseste-ma de juramant Consuma-mi teama si atat Să ne mai ţinem strâns de mână....CAUTA in mine fara sa-mi spui
Elena Bianca Savu
Norii se repetau de ceva timp, oare plutim? Am o mica nelamurire, oare...mai auzim? Întrebări, răspunsuri, toate-au dispărut. Suntem prinşi între CASTEL şi absolut.
Costan Ciprian
Auzi ba ce mi s-a spus, ca vine Coma la Cluj/ Ca merge Coma la Electric, si vor sa ia si un bezmetic/ Oricat de multe s-au tot dus/ Azi nu-i nici taina, nici concurs/ Un tren asteapta o cale in plus/ Dar stai asa, parca-i concurs?!.. Asa ca am ceva de spus! Daca s-ar rupe din nimic o intrebare/ Si trupuri vor descrie-n ritm/ Volumul din miscare/ Daca din tine-a ramas/ Si-o parte sa recite-n trei minute/ Fara ragaz ce interiorul simte/ Aceleasi clipe din care respir/ Si clipe de care ma mir/ Si-aceleasi clipe-ntregi ce nu stau laolalta/ Mai bine mergem la Electric sa ne bagam cu cracii-n balta! 
Ioana Rebrișorean
Nu m-am gândit c-ai să mă condamni să mai încerc să te conving dar nu e încă timpul pierdut... Spune-mi că nu-ți cer prea mult! Salut, te știu, azi stăm târziu! Iar se urlă, iar se țipă, iar se cântă... iar se stă mult.  Dar azi nu vreau să mai aud, de viitor sau de trecut! Azi e pentru cei ce vin și vor privi în sus Și pentru ce va rămâne de spus. E doar un joc și-am să-ți arăt cum am jucat... pierdut sau câștigat Dă-mi vestea! Încearcă-mă!
Simona Mihaela Iorgulescu
 Vrei să povestim. Ia loc și-adu-ți și un pahar. Pândeam demult să prindem noaptea la hotar. Dar ne-am dat de gol cum nimeni nu se aștepta și am dat să fugim. Nu am auzit decât: „Salut, te știu. Azi stăm târziu!”. În clipa următoare, sorții-mi cântă între tine și pământ și camera de zi puteam să jur că va fi îmbrăcată-n alb. Ce soare atent! Lumina-i scurtă... Oare greșim? Mișcăm prea lent. Căldura-i blândă... Oare adormim? Ce spațiu încins! Călăuze îl inundă... Oare plutim? Am mai fost pe-aici... Și tot aici întorși încă... Oare mai auzim? De când mă știu mă uit la filme. Pot spune că sunt disperat. Și schema abia acuma vine. Nu poate fi prea complicat! Mai simplu, mai direct, garantează un succes complet! Iar timpul stagnează patronând inerția. Mai țin minte o lumină chioară și zgomotul ce încă-mi chinuie capul. A trecut de-atunci mult prea mult și eu tot simt, parcă a fost ieri, parcă toți cei din jur mint! Acum să spuneți că sunt doar un ignorant și că mă uit la filme doar ca să mă simt și eu bărbat, dar ăsta e motivul pentru care înainte mă uitam. Acum mă uit să văd dacă Bruzli îl bate pe Vandam!
Simona Mihaela Iorgulescu
Să mai privesc înapoi de sub ploaie și vânt, să ne ia un val neblând cortul de pe câmp... gazdă fără de cuvânt! Du-mă aiurea! Ce drum nebun... Ne tot strivim... Iar lumea-i multă... Să ne ferim? E seară iar, se cântă iar, se stă mult iar, se uită iar de-nceput... Ajungeți să vă-ntrebați și voi ca mine, oare azi nu ești decât cel mai frumos loc de pe Pământ?
Adina Popescu
A trecut de atunci mult prea mult Sa (mai) privesc inapoi de sub ploaie si vant Azi nu-i nici taină nici concurs Un tren aşteaptă o cale în plus Am platit cu timp speranta-ntr-o alt fel de zi poate-am vrut sa vad dac-am gresit Sa va-ntrebati si voi ca mine, oare Bruzli il bate pe Vandam?
Doroftei Cristina
Pe cat de multi ma inalti, pe atat de mult ma faci sa uit de teama...Am ajuns si pe unde minti nu s-au pierdut, n-am fost nicicand mai aproape, ma faci sa cred ca restul lumii nu-i nimic. Iar se canta, iar se aplauda, du-ma aiurea, canta-mi povestea, voi stii sa te ascult cu ecoul frematand in mine in soapta. Nu stiu ce zi e azi dar pare a fi fermecata, emotii in mine indes, indes, indes, ma pierd in trairi neclare si trupuri vor descrie in ritm volumul de miscare ; da-mi un vers si o nota sa ma pierd, A lo largo del tiempo aprendi a cantar fuerte. Nu m-am gandit c-ai sa ma condamni, nu vreau fetito casa mai incerc, oare, sa te conving, ca Bruzli il bate pe Vandam, tine minte!
Alexandru Alexe
Ce drum nebun, Ia loc si-adu si un pahar. Ştiu că şi tu ştii  ca EC e cel mai frumos loc de pe pamant.
Mircea Olteanu
Mai simplu, mai direct, Canta-mi povestea, Cu maini catre cer In timp ce tresalta lumea. Nemiscat de vant si ploi, Nu m-opresc nici lanturi, nici dresori, Nici cuvant, nici somn, nici stare, Deci haideti sa scriem ultima parte. Pentru cei ce vin si vor privi in sus,  Spre nori cu urme de lacrimi si scantei, Iesiti nebunilor, fiti de cuvinte mai presus, Hai ia vedeti, incercati-ma! Succes, tuturor! ;)
Roxana Adelaida Grosu
Ce spatiu incins! Hai sa plecam sa nu mai aud decat inima furtunii. Timpul stagneaza patronand inertia si ma face sa ma pierd in trairi neclare, n-ai cum sa-mi spui ca n-am dreptul sa o fac. E mai simplu decat crezi sa fugim. Garanteaza un succes complet. Sa ne grabim?
Andreea Achivei
A trecut mai bine de un an de la acea seara si au mai ramas cateva zile pana Când n-ai să mă mai chemi din nou la Bontida Cu alt gând mă vrei să vin si sa ma incarc cu bucuria tuturor Să n-o mai uit nicicând, nicicum am petrecut zile de Electric, In ploaie, in vant si cu cizmele-n pamant, dar totusi cu totii in acelasi gand. 
Razvan Bulgaru
Când n-ai să mă mai chemi, lipseste-ma de juramant, caci poate azi lucrurile nu-s ceea ce par. Când n-ai să mai deschizi, azi tot Universul s-a pierdut. E mai simplu decat crezi, ce ne lasa sa visam va fi ecoul slab.
Doroftei Cristina
E doar un joc si-aici iti arat cum am mutat. Vrei sa fii sincer si viu? Vrei sa fii dus pe aripi de vis? Vrei sa fii privit ca niciun alt "bun venit" din lumi de ieri? Te-ai saturat de aceleasi clipe intregi ce nu stau deloc laolalta? Bineinteles! Ia-o pe Cristina cu tine la Electric Castle! Stai, stai! Pacat din ce crezi ca s-a terminat. Bonus special pentru COMA! Ia loc si-adu-ti si un pahar. Vei ajunge si pe unde minti nu s-au pierdut  si de unde totul pare cum n-a mai parut. Ca apoi sa ne ia un val nebland si sa ne duca mult in larg, unde lunile nu plang, cu tot felul de arome si culori ce imbata. Vei sta rezemat cu spatele de un nor de inghetata. Si schema abia acuma vine! Iar se canta, iar se aplauda si iar se sta mult, iar trupuri vor descrie in ritm volumul din miscare! Ne-a tinut in loc Costea ("toti pe vine, pe vine") si dupa sari, sari!  Ai vreo mica nelamurire? Poate apuci sa dai un semn, e mai simplu decat crezi! Hai ia vezi, ia vezi, ia vezi. Vei primi un voucher in trei minute doar daca introduci codul #GogoasaPresedinte
Sergiu Ducar
Vrei sa povestim. Ia loc si-adu-ti si un pahar. Pandeam demult sa prindem noaptea la hotar. Dar ne-am dat de gol cum nimeni nu se astepta. Si am dat sa fugim, dar ne-a tinut in loc o stea, Acolo totu-asa-ncepea.
Sergiu Ducar
stai, stai /esti altfel azi/taci, taci/cu vorbe calzi/faci, faci/pacat din ce creeezi ca s-a terminat
Sergiu Ducar
Şi atunci cu tot ce-aveam pus la zid Spre nori m-am repezit  Şi-am dat în ei! #COMA- cel mai frumos band de pe pamant :))
Dumitrescu Radu
Îngheţat în miez de plai când e cel mai vară, Nemişcat de vânt şi ploi pe-asternut de toamnă, Strâns ca luna de pamânt prin balet de iarnă, Cu ecoul fremătând ca natura-n primăvară.  Un ceas pierdut cât un răspuns… Sărut scăpat din ce s-a tot dus… Şi-un tren s-aştepte o cale în plus … Un zbor continuu și-un acord fin, Pe o sită deasă peste-un destin…Oricât de multe s-au tot dus, Azi nu-i nici taină nici concurs. Un tren aşteaptă o cale în plus…/Vrei sa povestim.Ia loc si-adu-ti si un pahar. Pandeam demult sa prindem noaptea la hotar. Dar ne-am dat de gol cum nimeni nu se astepta. Si am dat sa fugim, dar ne-a tinut in loc o stea.Sa ne salte. Sa ne salte luna. Sa tresalte. Sa ne tresalte lumeNe-am dezvelit să ne reclădim./Cu alt gând mă vrei să vinDecât inima furtunii Și-n alt fel să mă exprim De dragul tău și-al lumii...Te văd iubindu-mă cum nimeni nu va fi... Te-aud cum te seduc și cum reînvii... Și cum mă vrei tot mai mult în fiecare zi, Mai mult decât oricâte ai primi...Te simt cu grijă pentru tot ce simt... Te văd cum arzi tu cât să nu mă sting Și cum mă ridici mai mult decât pot să mă prind... Mă faci să cred că restul lumii nu-i nimic...
Sergiu Jenescu
Da-mi voie sa respir din tine mai mult decat un simplu enunt, Caci poate azi… lucrurile nu-s ceea ce par… Cum ai vrea sa nu mai simt Macar unele momente din basm.   
Sergiu Jenescu
. Acum ma uit sa vad daca...    Esti bolnav definitiv sau doar resemnat taci?    Da-mi sa-mi recit vremile de pe masca,     Eu n-as paria pe o piesa careia nu-i stiu sfarsitul.
Oana M.
-Esti altfel azi...esti altfel azi Te simt cu gandul fierbinte, Dar nu te simt aici Da-mi cuvinte sa-nteleg Ce se intampla cu tine -In mine in soapta sa patrunzi Si sa-ntelegi, chiar de nu auzi Cauta-n mine fara sa-mi spui Sa simti ca trebuie sa plec hai hui Daca s-ar rupe din nimic o intrebare "Unde iti este sufletul oare?" Ai putea sa gasesti citind printre randuri Raspunsul la nesfarsitele-ti ganduri Nemiscati de vant si ploi In muzica ne-am pierde amandoi Si am simti din nou aidoma Daca ne-aleg baietii de la Coma Pentru ca am nevoie doar de un pic Din aerul de la Electric..
Oana M.
Electric Castle pe scurt, varianta Coma: Ce soare atent Lumina-i scurta Suntem un punct Iar lumea-i multa Ce spatiu incins Calauze il inunda Am mai fost pe-aici Si tot aici intorsi inca "Salut! Te stiu Azi stam tarziu! C-am ratacit indeajuns" Iar e searã Iar se canta Iar se-aplauda  Si iar se sta mult.. A fost o clipa cat o zi Unde-i cel mai vara Un zbor continuu si-un acord fin Ca ecou..dus pe aripi de vis Ca ecou..strans la piept si neatins.
Anca Nagy
A fost o clipă cât o zi A trecut de atunci mult prea mult Ochii mei se aleargă nu mai ştiu Mă pierd în trăiri neclare Am o mică nelămurire, oare... Vorba ta caldă m-a făcut s-adorm pe un nor de îngheţată?
Zena Ade
Acum o să îmi spuneți că sunt un ignorant cu același vas de lut și că mii de metafore se înfruntă de dragul tău şi-al lumii. Așa că dă-mi cuvinte să înțeleg ce se întâmplă cu tine că nu vreau fetițo ca să te pierd. Şi du-mă aiurea pe o strada goală căci mări multe am în ochi și multe nopți în buzunar. #iubimcoma♡
Radu Cazan
esti altfel azi.. esti altfel azi/ Stiai cum sunt, nu m-am gandit c-ai sa ma condamni Din acea zi Am plans pe sub castanii...
Alexandra Marinescu
In mai mult decat un simplu minut, am sa ma duc am sa ma urc, am sa m-afund am sa ma duc; Si orice ar fi am sa sper ca-ntr-un final a prind intr-o zi chiar un inceput de bal, oricât de-abrupt ar fi şi oricât-ar fi de sus, oricât de şubrezi ne-am trezi de-atâta dus, oricât de sătui de salturi ce n-au fost de-ajuns, n-am fost nicicând mai aproape, ca să dăm acum în spate...
Butura Dumitru
Ca astăzi nu ne-am mai văzut… Un tren aşteaptă drumul cel mai scurt... Ce drum nebun, Oare plutim? Azi stăm târziu ... să povestim! Unele drumuri sunt prea scurte...   Versuri din melodiile: „Dor”,„CHIP”, ”Un Semn” și „La Hotar”
Zena Ade
Baiatul: Azi poate-i ultima data când poti sa mă vezi.. Fata: Nu prea e clar ce zi e azi. B - E seara iar iar iar...Da-mi liniște sa adorm. - Nu poate fi prea complicat. - Vorba ta calda m-a facut sa adorm pe un nor de înghețată. - Poate azi lucrurile nu-s ceea ce par.. - Ești altfel azi! - Astăzi nimeni nu-i de vina. Un tren așteaptă o cale în plus. Bilet de-ntors nimeni nu vinde. - Cat de mult mai stii? Plecam sa nu mai aud de viitoruri sau de trecut. - Nu știu cum mai stai. - Dacă îți pasa de mine vreun pic nu mă întreba nimic. - Oare Bruzli îl bate pe Vandam? - Emotii ura suspin.. Pot spune ca sunt disperat. - Toate or sa treaca... - Nu vreau sa-mi dai vreun sfat. Am ales ce am ales. Am sa mă duc chiar de ar fi sa nu ajung.  - Ieși nebunule de sub pat! - Mana ta m-a prins mai altfel ca oricand!
Sergiu Jenescu
Azi nu-i nici taină nici concurs, de nu-ti place ce vezi poti pleca, Oricât de-abrupt ar fi şi oricât-ar fi de sus, Bruzli il bate pe Vandam http://Versuri.ro/w/pz5 Bruzli il bate pe Vandam http://Versuri.ro/w/pz5 Bruzli il bate pe Vandam! Bruzli il bate pe Vandam http://Versuri.ro/w/pz5
Ioana Maria Vaida
Da-mi voie sa te rog..  Iesi nebunule de sub pat, iesi nebunule iesi Adu-mi vestea E doar un joc si-aici iti arat cum am mutat Si poate-i ultima-ncercare Sa ma uit la nori
Ioana Maria Vaida
Azi stam tarziu!  Ca sa bati campii Nemişcat de vânt şi ploi E perfect si tu nebun Pe pres dormeai... 
Ioana Maria Vaida
Norii se repetau de ceva timp E aceeaşi poveste de mult Poate apuci sa dai un semn Să ne mai temem de furtună Pierdut sau castigat Mai adu-ti inca un pahar.
Irina Meriu
Întrebări, răspunsuri, toate-au dispărut, (Astfel particip si eu la concurs) De-ar fi sa ma rup in azi si trecut Si sa-mi fie dat un loc sa ajung Unde-i cel mai vară Nemişcat de vânt şi ploi e Electric Castle Festivalul de la Noi
Daniel Kontos
pentru ca azi este iar o zi /pe care n-am ales-o noi / beau cu fantome vii / ganduri vechi si noi /  azi ma inchin si inchin cu venin / un pahar pentru tot ce-a fost
Daniel Kontos
Astea au fost compuse cu gandul la EC? :D E linistea ploii ce sugruma cuvantul -  Si nelinistea frazei prea lungi - Iar timpul stagneaza patronand inertia - Si nevoia de necunoscut. - E copilul din tine ce-ar vrea sa retraiasca - Macar unele momente din basm - Desi ploaia se tanguie si'n el si afara - Si-o va mai face si mult dupa punct.
Izabella Alda
A: Salut, te stiu. B: Ce glas timid. Vorbeste-mi inca. Vrei sa povestim? A: Nu ma discuta. Poate azi lucrurile nu-s ceea ce par. B: Emotii, ura, suspin si dor si drag si vestitul "toate-or sa treaca". Spune-mi ceva nou. A: Nu-ncerca sa ma schimbi. Cinsteste-mi linistea-n cuvant. Cauta-n mine fara sa-mi spui. B: Raspund de-al meu pacat. Sa mai incerc oare sa te conving ca n-am uitat sa te ating?
Mădălina Șaramet
Te stiu, cauta-n mine fara sa-mi spui, da-mi voie sa te rog in soapta sa patrunzi, nu tropai, nu incerca sa te ascunzi.  Plutesc, urc sau cobor, malurile-mi sunt prinse-ntre focurile-ti vii, iti simt privirea calda, vad cum arzi tu cat sa nu ma sting. Timpul mi-e incurcat de zborul tau inalt, nu stiu ce zi e azi, dar pandeam de mult sa prindem noaptea la hotar. Prin mii de ganduri prins, toate luminile-au palit si iar e seara, gandul mi l-ai ascuns in palme si m-ai scapat spre inalt, dar stai..ca-s putine cuvinte, prea putine cuvinte,da-mi voie sa respir din tine mai mult decat un simplu enunt. Gaseste-mi loc printre umbre, du-ma aiurea si fa-ma uitat. Da-mi voie sa fiu orb si, din ochii tai, varsa-ma-n rai ,n-am fost nicand mai aproape.
Paula Toşa
Fie ultima din trei să mă facă să ajung în ComaMobil Iar e ELECTRIC la BONŢIDA, iar se cânta, iar se-aplaudă şi iar se stă mult... Am mai fost pe-aici Şi sper că nimeni să nu-mă-ntoarcă vreodată Vremea-i din ce în ce mai bună ca Să privesc înapoi de sub ploaie şi vânt Vreau să se termine aici ! Un Soare atent Şi-un fum să brăzdeze ceru-n pustii Nu ştiu ce zi e azi, dar pare a fi fermecată. Eşti tu... Cel pe care îl ştiu Şi stai, stai (pe vine,pe vine) am aşteptat că tu Să vrei să povestim,Să-mi dai un vers şi o notă care ba mă-mpinge, ba mă ţine fiindcă Pândeam demult să prindem noaptea la hotar. Dar ne-am dat de gol cum nimeni nu se aştepta.Şi am dat să fugim, dar ne-a ţinut în loC O STEA (Unde?) între CASTEL şiabsolut (Sunteţi gata? Sunteţi gata? Sunteţi gataa?) Ţine minte, GogoaşăPreşedinte!!  #SeeYouAtTheCASTEL. 
Anca Nagy
Am să mă duc, de-ar fi să n-ajung Pas la pas cu visuri ce nu se repetă niciodată Nemişcat de vânt sau ploi Pot spune că sunt disperat...în ComaMobil să ajung Nu poate fi prea complicat Atâta timp cât şi cel mai mic detaliu e mai viu Nu e nevoie doar de un vers şi o notă care Din gură ta va sună bine oricum şi am aşteptat că tu lacrimă să-mi cobori pe obraz către-un zâmbet ce-l ştiu doar eu
Diana M.
Pe o strada goala am ramas sa ma uit la nori/ Ochii imi pier in cuprins.../ Nu privesc la nimic, traiectorii imi schimb.... formal
Edith Ly
Am mai fost pe-aici… Si tot aici intorsi inca… Oare mai auzim? Toate luminile au palit Ca astazi nu ne-am mai vazut Azi-e-un azi sa treaca peste timp
Mădălina Șaramet
E aceeasi poveste de mult, e seara iar, e linistea ploii cesugruma cuvantul. Azi, las tacerea la urma, complica-mi ingerii-n desfrau; vreau sa stiu de vrei sa ma supui. In mine, in soapta, spune-mi cu ecoul frematand ca nu iti cer prea mult. Din gura ta vor suna bine oricum si lacrimi si scantei, si dor si drag, deci varsa-ti ura si extazul. Du-ma aiurea pe-același curs adormit. Prinde-ma de mana mai altfel ca oricand. Tremuri, fiorul rece vreau sa ti-l ard cat sa nu ma sting. Esti altfel azi, te simt cu gandul fierbinte, cu tot felul de arome şi culori ce îmbată. Azi, tot Universul s-a pierdut, suntem prinsi intre nimic si absolut. Azi poate-i ultima data..
Edith Ly
Mai stii sa vii Unde-am ramas? Si sa ma tii Ca intr-un dans Pe-aici merg. Aici stau. Atat nu-i restul lumii…
Edith Ly
Poti Urca Muta Poti Sa repui raze noi in zori Sa ne salte Sa ne salte luna
Cosmin Bondane
Poate apuci sa dai un semn. Poate uiti sa nu apari. Poate apuci sa-mi canti povestea in cel mai frumos loc de pe pamant. Cât de mult mai ştii?
Mircea Olteanu
Salut! Ne stim si nu de azi, nici de prea mult timp, dar am auzit ca vreti sa ma chemati cu un ecou rasunator din clipurile Becks (chiar daca n-au) in COMAmobil inspre Electric Castle. Ce pot sa spun, ca daca voi ati facut pact sa vedeti Punnany Massif si-acum rad ca un tampit ca va pot aduce putin Roman Massive in masina. As sta si pe toba daca nu mi-ar fi cumva sa nu rup noua fata pe care a cumparat-o Razvan. Sa ne vada Dan cand ne pregatim sa ne urcam in COMAmobil si sa ne spuna Poti, Urca! Muta toba mai incolo! Hai ca poti! Am face schimb de muzica si glume pe drum creand un "altfeel", insa majoritatea ar fi "Domestike" pana va hotarati sa imi faceti Un semn sa ma opresc ca vorbesc aiurea. Acum scenele fiind acoperite, probabil nu va fi nevoie sa infruntam prea mult vant si ploi, dar toata experienta sigur va fi ca un Montagne Russe, cu zile pline de dans, rasete si muzica buna. Sper sa va fi pus macar un zambet pe fata cand ati citit comentariul asta, asa ca puteti sa ma incercati cu incredere!
Cristi Enoiu
E copilul din tine ce-ar vrea sa retraiasca, macar unele momente din basm/Ce soare atent! Lumina-i scurtă... Oare greșim? Mișcăm prea lent. Căldura-i blândă... Oare adormim? Ce spațiu încins! Călăuze îl inundă... Oare plutim? / Și-același fluture surd ce nu vrea să moară… Mii de metafore se-nfruntă Mii de cuvinte stau la rând... Pentru că azi nu ești decât cel mai frumos loc de pe pământ!
Laura Lungu
Vrei sa povestim? Ia loc si-adu-ti si un pahar Asteptam demult sa dai un semn, Rezemat cu spatele de cer.   Fa-ne sa vedem din nou! Da-ne curaj sa cadem din nou!   Si am dat sa fugim, dar ne-a tinut in loc COSTEA, La Electric Castel, Acolo totu-asa-ncepea!
Marilena Petcu
Iar tu trup de suflet obosit/ Fi-mi alaturi inc-un pic/ Caci e mare concurs, mare/ Si eu n-am nici somn, nici stare, nici zgomot, nici culoare/ E o vreme tot mai buna/ Tot in haine noi se aduna/ Si va promit pe cuvant/ Daca la Electric ajung/ Anul asta nu mai ploua/ Doar asa, o rafala, doua! Manati maaaaa!
Andreea Alexandrescu
*E aceeasi poveste de mult* Si coma am zis sa ascult Indata am inceput sa cant *Cel mai frumos loc de pe pamant* *Sa nu mai uiti nicicand ,nicicum* Vreau sa i cunosc pe COMA acum La beck's sa castig ivitatia Iar daca se va intampla asta, Mi se va taia respiratia
Andreea Alexandrescu
"Canta-mi povestea,sa nu mai uiti nicicum,nicicand"  Am simtit-o in suflet cum din cenusa si fum Voi m-ati ajutat sa fiu mai buna,sa compun M-ati lasat fara glas de multe ori,nici nu stiu ce sa spun Mai ales la primul meu concert.Coma de Craciun Am apus odata cu soarele si inca apun Cand muzica curgea prin vene,si legaturile devenisera funii M-am calmat fredonand "Si-n alt fel sa ma exprim,de dragul tau si-al lumii" Am si iubit odata ,poate ca n-am vazut totul clar Si am zis"Da mi voie sa fiu orb,si sa ma satur din tine doar" De ce vreau sa castig?Visele greu devin realitate Si mi-as dori doar unul daca nu le pot avea pe toate Si nu vreau sa regret ca am ratat sansa s-apoi N-am mai avut ocazii sa va cunosc pe voi
Anca Nagy
Eşti tu... Cel pe care îl ştiu Pluteşti undeva departe Banal cât mai normal Ştiu că şi tu ştii Eu apar comod,Şi poate-i ultima-ncercare la BONŢIDA cu ComaMobilul s-ajung,dar Ţine-mi inima în piept fiindcă E doar un joc şi-aici îţi arăt cum am mutat Gestu-n vorbe l-am strâmbat şi acum nu mai am Nici cuvânt, nici somn, Nici stare, nici gând, nici zgomot, Nici culoare. Şi am aşteptat ca tu Să-mi dai vreun sfat Să-ncerci să-mi cutremuri luna Dar lasă-măacum unde vrei Şi fă-mă uitat, fă-mă uitat! \m/
Mia Maria
Hai sa povestim In drum spre electic castle Nu ne tine-n loCostea Pentru ca vine cu Gruia Desi ploaia se tanguie si in cort si-n afara Copilul din noi vrea sa retraiasca Macar unele momente de basm
Mia Maria
Poate apuci sa dai un semn Sa ma anunti ca mergem la electric castle Sa facem cel mai frumos loc de pe pamant Chiar daca norii se aduna de ceva timp 
Eszter Csula
Ioooi ar fi cel mai fain cadou de ziua mea!  A fost o clipa caaat o zi Un foc de paie intre copii- Si-o parte [din noi] sa recite-n trei minute Fara ragaz ce interiorul simte Ce noapte Va fi urmat zilei din care brusc Nu am mai facut parte Ce fapte Sa mai puna de-acum puncte puncte La vreun final de carte.
Diana M.
Sper in senin, sper in calea din fata/ Imi va ramane-ntotdeuna puterea de a-mi potrivi oriunde soarele cu mana,/ Si poate-i ultima-ncercare/ Am sa sper ca-ntr-un final, sa prind intr-o zi (pe Coma si Architects pe Main Stage la Electric)/ Printre culori scapate spre inalt...
Razvan Rosca
Sunteti voi cei pe care ii stim, clar sambata nu-i prea tarziu,  nu vom sta cu capul plecat in schimb  o sa inaltam maini catre cer si o sa dansam,  c-am ivatat ca rockul si rapul sunt ca niste sfinte moaste sa le pretuim, copii sunt tot ce avem.  V-asteptam sa stam frumos pe vine,  sa cantam iar iar si sa stam mult.  O sa coboram in Rai si o sa facem din Bontida cel mai frumos loc de pe pamant  sau L`ombelico del mondo live pe Periscope PS: Sigur o sa prindem noaptea la hotar, cu muzica-n noi pana la orizont.
Diana M.
Inca mi-e simplu sa respir/ Ma urc pe sub castanii goi de frunze/ Nu e simplu sa intelegi de ce/ Beau cu fantome vii ganduri vechi si noi/ Rezemat cu spatele de cer (si cu gandul la Electric Castle)/ Gaseste-mi loc printre umbre/ Si trei minute doar scapate in lumina/ Coboara-ma-n rai
Gabriel Nan
Din vorba ta dulce mă trezesc pe armonii de limonadă Cu Coma la Electric Castle -Din picături într-un pahar şi din pahare-n cascadă Nu mai e timp să nu ne bucurăm sfârşit de paradă Nu prea e clar unde am ajuns, dar mâine e aici să ne vadă E o vreme tot mai bună Tot în haine noi se adună Tot mai greu e împreună Vremea-i din ce în ce mai bună pentru super trupa Coma la Electric Castle  Să ne mai temem de furtună ca avem cizme de la Coma pt Electric Castle 
Cosmin Oprea
Rockerii preiau controlul fara sa faca prea mare tam tam, la Electric Castle mergem, dar inca ne intrebam daca Bruzli il bate pe Vandam. La Bontida norii se repetau de ceva timp, dar nu imi pasa, nu imi pasa, oricat de satui de salturi ce n-au fost de-ajuns, n-am fost nicicand mai aproape, ca sa dam acum in spate. Cand te aflii in fata scenei, nimic nu-i mai frumos ca linistea ploii ce sugruma cuvantul. Pentru cei ce vin si vor privi în sus, pentru cei ce n-au fugit. HAAAAAAAAI! Si-apoi orice s-ar mai ivi imi va ramane-ntotdeauna puterea de a-mi potrivi oriunde soarele cu mana. Chiar daca pare un univers rastalmacit in trei minute doar, si nerostitele sa taca pentru un nou sumar, as vrea sa-mi fie dat un loc sa ajung, te sper plecand, venind, spunand: Salut, te stiu! Azi stam tarziu!
Alina Dumitrescu
Cosmin, lasa biletele pentru fete! Stim deja ca esti cel mai mare fan Coma. :-P
Andreea Barbu
Vrei sa povestim. Ia loc si-adu-ti si un pahar./Nu lasa loc de regrete nu te-ascunde in trairi inchise sa te-mbete/Pentru cei ce au avut mereu un pahar în plus... /Din vorba ta dulce mă trezesc pe armonii de limonadă/Din picături într-un pahar şi din pahare-n cascadă./ Poti! Urca! Muta! Poti!/Am sa ma duc, am sa ma urc /Caci poate azi lucrurile nu-s ceea ce par/Si daca se poate deloc original/ Iar tu, trup de suflet obosit, stii ca Bruzli il bate pe Vandam!
Mia Maria
Hai sa povestim Ia loc in COMAmobil si adu-ti si un Beck's In drum spre festival Unele drumuri sunt prea scurte Ca sa ascultam tot albumul "Orizont" Cand ajungem la Electric Castle E cel mai frumos loc de pe pamant Nu prea e clar ce e azi dar pare a fi fermecat
Róbert Horváth
TEST MUZICAL Şi comentariu: "Salut, n-am crezut să vă mai văd, a trecut de atunci mult prea mult. Umblă vorba cu coada-n sus...azi nu-i taină ci concurs. Oricât de multe s-au tot dus, n-am fost nicicând mai aproape de limonada.  
Róbert Horváth
Şi comentariu: Încă sunt aici, ştiu că şi tu ştii.E o vreme tot mai bună (să-mi spuneţi că-s ignorant) e simplu să înţelegi de ce iar se aplaudă, iar se urlă, că doar ăsta-i motivul pentru care să baţi câmpii şi să nu îţi mai revii şi zgomotul ce încă-mi chinuie capul din gura ta va suna bine oricum şi  toţi vor spune că e bun de tot !    
Alina Dumitrescu
Coboara-ma in rai/ E copilul din tine ce-ar vrea sa retraiasca macar unele momente din basm / Pe cat de mult ma inalti, pe-atat de mult ma faci sa ma tem / Pentru ca tu esti sub pielea mea !   Pentrucolega mea din Coreea, care isi doreste sa ajunga la festival cu voi!
Bogdan Ioana
Seniora A trecut mai bine de un an de la acea seara Nu lasa loc de regrete nu te-ascunde in trairi inchise sa te-mbete Canta-mi povestea Si spune-mi ca nu-ti cer prea mult Suntem un punct  Iar lumea-i multa E aceeasi poveste de mult  Cu-acelasi vechi vas de lut A fost o clipa cat o zi  Inca sunt aici Stiu ca si tu stii Vorba ta calda m-a facut sa dorm pe un nor de inghetata Nu prea e clar ce zi e azi,  dar pare a fi fermecata Simt ca mai e putin si amsa cred  Ca mai dau mortii o sansa Fara nisipul din clepsidra  Ca tu tot nu intelegi Si te rog macar acum  Alunga-mi calm raceala din culori si iarta-mi  Pierdutul punct pe-un sens eliberat in taina
Róbert Horváth
Şi comentariu: Şi poate-i ultima-ncercare, e doar un joc şi-aici îţi arăt cum am mutat.Scopul scuză orice mijloc când e vorba de tâmpit şi-acum râd ca un tâmpit.Prefer o pâine tare şi-un public restrâns cu feţi frumoşi şi bestii.Vremea-i din ce în ce mai bună pentru că azi sunt cu rockerii pe felie şi reprezint cu Coma !
Izabella Alda
[b]Intrebari, rapsunsuri, toate-au disparut. Azi nu-i nici taina, nici concurs. E o vreme tot mai buna, pofte-n haine noi se-aduna. Oricat de strain sa devin, tine-ma strans, respira adanc, da-mi voie sa fiu orb si sa ma satur din tine doar. Malurile-mi sunt prinse-ntre focurile-ţi vii... Noapte sau nezi, ma faci sa cred ca restul lumii nu-i nimic...
Sfara Anamaria
De Electric îmi e DOR, NEMISCAT DE VÂNT ȘI PLOI,  Locul ce îl îndrăgesc,  Unde nopțile le rătăcesc... AM SĂ M-AFUND (în noroi) AM SĂ MĂ DUC, Chiar și ploi de-or fi, DECÂT ÎN INIMA FURTUNII mă voi regăsii; Du-mă inapoi  ȘI ARATĂ-MI DRUMUL CEL MAI SCURT, COBOARĂ-MĂ-N Bonțida,  În CEL MAI FRUMOS LOC DE PE PĂMÂNT! Electric Castle CÂNTĂ-MI POVESTEA!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.