Battlefiled 1 va avea un Open Beta între 31 august şi 8 septembrie

Dacă eşti fan shootere din perspectivă first-person, atunci ar trebui să ştii că Battlefield 1 va putea fi testat de toată lumea, pe toate platformele, în perioada 31 august – 8 septembrie. Îţi recomandăm să nu pierzi ocazia pentru că nu te vei mai întâlni cu una similară până la anunţata lansare a jocului, în 21 octombrie, pe PC (prin platforma Origin), PlayStation 4 (PlayStation Store) şi Xbox One.

Dezvoltat de DICE şi publicat de Electronic Arts, Battlefield 1 are loc în timpul Primului Război Mondial, propunând jucătorilor bătălii extrem de dinamice, care se vor desfăşura atât la sol, cât şi în aer sau pe apă. Cât priveşte stadiul de Open Beta, acesta va da frâu liber distracţiei pe harta Sinai Desert, unde se pot alătura până la 64 de jucători. Desigur că vei putea folosi cai şi trenuri blindate ca să-ţi atingi obiectivele în luptă, dar ai mare grijă şi la condiţiile meteo, că cică sunt foarte schimbătoare.

Mai jos poţi vedea un video cu gameplay din campania din deşertul Sinai. Have fun!

Spuneam mai devreme că Battlefield 1 se lansează în 21 octombrie, dar dacă vrei să ai acces la joc mai devreme cu câteva zile, poţi face asta cumpărând o ediţie specială – denumită Early Enlister Deluxe – pentru 80 de euro... Pe lângă acces mai devreme la joc, vei primi vehicule noi, arme şi skinuri. Dar nu uita că acest tip de acces nu va fi posibil dacă nu plăteşti acei 4 euro lunar pentru Origin Access (pe PC).

Jocul de bază, care va costa 60 de euro, va avea parte şi de un Premium Pass, în valoare de 50 de euro, care va pune la dispoziţia jucătorilor conţinut nou şi le va oferi posibilitatea să acceseze fiecare dintre cele 4 expansiuni cu aproximativ două săptămâni înainte de lansările oficiale ale acestora. Cele patru pachete de expansiuni vor oferi acces la armata franceză şi armata rusă, la 16 hărţi noi pentru multiplayer, operaţiuni noi, moduri noi de joc, clase noi de luptători de elită, 20 de arme noi, precum şi vehicule noi. Primul pachet, denumit Battlefield 1 They Shall Not Pass, urmează să apară în martie 2017 şi să introducă armata franceză în multiplayer.  

Eşti nerăbdător să încerci noul Battlefield?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.