Au apărut deja primele imagini cu Iphone 7?

Mai sunt câteva luni până când apare noul Iphone și toată lumea ”vânează” informații pe net. Un video face furori pe platforma de socializare Weibo din China. Utilizatorul pare să prezinte primele imagini cu Iphone7.

A fi sau a nu fi...Iphone 7

Din imagini se vede că, la prima vedere, nu par să fie multe diferențe între viitorul smartphone si predecesorul. Iphone 7 e puțin mai mare și, cel mai important, a renunțat la jack-ul pentru căști, așa cum s-a tot auzit în zvonurile ce au tot apărut în presă în acest an. Totodată observăm și camera ce pare să fie mai mare, deci va aduce o îmbunătățire față de versiunile anterioare.

O altă modificare operată de Apple este renunțarea la ”liniile de antenă” prezente pe partea din spate a smartphone-ului, chiar dacă acestea ajutau la propagarea eficientă a semnalului. Rămâne de văzut cu ce vor fi înlocuite.

Se schimbă ceva ?

Problema celor de la Apple este că au promis multe schimbări. Conform imaginilor însă, cel puțin la nivel de design, acest lucru nu pare să se întâmple. Suntem însă nerăbdători să vedem ce surprize ne vor aștepta atunci când Iphone 7 se va lansa.

Surse foto: 1, 2.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.