Asta va fi noua senzație în mall! Un simulator VR care te va ameți total

Știți vorba aceea „de la ruși vine ploaia” ? Ei bine, dacă avem noroc, din Ucraina va veni distracția. Vecinii noștri vor să ducă experiența VR la un nivel superior și pentru asta au construit un simulator cu adevărat inedit. Sunt sigur că mulți dintre voi au încercat, măcar de curiozitate, un simulator VR, poate chiar cu ajutorul smartphone-ului și a ochelarilor speciali tip. Nu știu dacă v-a plăcut, dar, oricât v-ați amuza, probabil n-ați fost impresionați. Așa s-au gândit și ucrainienii, convinși că dacă stai în fotoliul tău nu te poți bucura de tot ce îți poate oferi cu adevărat realitatea virtuală. 

O altfel de experiență

Aici intră în scenă simulatorul capabil să se rotească la 360 de grade și care te va suci în toate modurile. Vrei să vezi cum este să cazi în gol, cum se simte să te rotești cu avionul în zbor sau ce senzație ai când gonești cu un bolid de curse pe pereți? Ei bine de acum va fi posibil. Există jocuri compatibile și distracția e garantată. Asta dacă te va ține stomacul.

Compania ucraineană este sigură că produsul lor va fi un adevărat hit în mall-uri sau în centrele comerciale mari și noi nu îi contrazicem. Și, dacă ai o sufragerie mare și buzunarul te ține, în viitor nu te va opri nimeni să te bucuri alături de prieteni chiar la tine acasă.

La final nu pot decât să îți dau un sfat: dacă vrei să savurezi un Beck’s să nu o faci decât după ce te vei da într-un astfel de simulator. Așa că, ce zici, reziști la amețeală?


 


Surse: 

http://www.businessinsider.com 
https://venturebeat.com

 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.