Ăsta da cadou de Crăciun! Un pick-up care levitează

Nu știu dacă mai știe cineva de pick-up sau de discurile pe vinil. Probabil din poveștile părinților sau poate să găsești vreunul uitat prin pod. Asta nu înseamnă însă că au dispărut, dimpotrivă. Iar niște sloveni vor să reînvine moda cu un gadget care arată foarte bine.

”The old becomes new again”

Cei de la MAG-LEV Audio s-au gândit să combine savoarea ascultării unui disc pe vinil cu un design de ultimă generație, care să atragă publicul de toate vârstele. Chiar dacă ești ahtiat după ultimele apariții high-tech și visezi la ultimele aplicații de pe smartphone-ul tău ultimul răcnet, ei bine, tot vei fi impresionat de acest pick-up.

Avem un mecanism delicat, menit să împiedice deteriorarea discurilor de ac, un braț semi-automat care se ridică singur la finalul discului, ori de LED-ul de culoare galbenă, care îți încântă ochiul și își aduce aminte că acesta e, totuși, un dispozitiv de ultimă generație. Să amintim și de display-ul digital sau de sistemul UPS inclus pentru a se asigura că pick-up-ul nu va suferi nici în cazul unei căderi majore de tensiune. Însă de abia acum vine piesa de rezistență.

Levitează ca un Cavaler Jedi :)

Dispozitivul vine cu un sistem de senzori ce permite ca discul să se învârtă în aer fără a fi susținut de nimic. Nu doar că arată bine, dar se elimină și distorsiunile apărute din cauza frecării sau a vibrațiilor.

Slovenii au deschis și un cont pe Kickstarter și speră ca iubitorii muzicii să fie încântați de un asemenea gadget. Noi credem că ar putea fi un cadou excelent de Sărbători. Ca să nu mai amintim că vei deveni vedetă pentru prietenii tăi. :)

Surse foto: 1, 2, 3.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.