Aplicaţia NASA a ajuns şi pe Apple TV

În sfârşit, NASA a lansat pe Apple TV cea mai tare aplicaţie disponibilă până acum pe mobile şi  tablete. Te aşezi în fotoliu, deschizi aplicaţia şi vezi ce se întâmplă nu doar în birourile şi laboratoarele Agenţiei Spaţiale Americane, ci şi în misiunile pe care NASA le desfăşoară în momentul de faţă.

Avem acces la o impresionantă bază de imagini, videouri la cerere, NASA TV, informaţii despre misiunile actuale, ştiri, transmisiuni live pe NASA TV şi experimentul HDEV (High Definition Earth Viewing) de pe ISS (Staţia Spaţială Internaţională) şi multe, multe altele.

Lansarea rachetei Atlas V, cu provizii pentru ISS (22 martie 2016)

De asemenea, poţi vedea în timp real unde se află ISS şi sateliţii NASA pe orbita Pământului. Iar dacă vrei să dai o raită la agenţia spaţială sau la centrele pentru vizitatori, poţi să accesezi o hartă cu toate locaţiile disponibile. Ba mai mult, ai la dispoziţie şi un post de radio, Third Rock Radio, ca să nu îţi auzi doar gândurile atunci când citeşti mesajele de la NASA sau vizualizezi fotografiile/videourile senzaţionale.

Agenţia primeşte o bilă mare şi albă din partea noastră pentru că a făcut ca această aplicaţie să fie gratuită şi disponibilă pe iPhone/iPad/iPod touch, dispozitivele cu Android, Apple TV şi Kindle Fire.

Aplicaţia NASA este ca o călătorie prin spaţiu direct de pe telefon/tabletă/TV. Prima noastră cucerire ar putea fi chiar planeta Marte. Sau descoperirea unor noi exoplanete, cine ştie? Că descoperirea unei civilizaţii extraterestre nu intră deocamdată în discuţie...

 

Photo Credits: NASA

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.