Albume noi la sfârșit de octombrie

Tove Lo “Lady Wood”

Al doilea album al suedezei Ebba Tove Elsa Nilsson, care își spune Tove Lo, este foarte pop, fără aere nordice și probabil va prinde foarte bine mai ales la publicul din Europa. Rămâne să urmărim topurile și să vedem ce se va întâmpla cu albumul ei în săptămânile care urmează.

Empire of The Sun “Two Vines”

Australienii de la Empire of The Sun au ajuns și ei la al treilea album, un album așteptat de mai toată lumea cu mare curiozitate. Dacă la debutul din 2008 cu “Walking On a Dream” erau primiți cu mare bucurie de mai toate cluburile și radiourile pentru sound-ul pozitiv și ritmat, al doilea album “Ice on the Dune” din 2013 a trecut oarecum neobservat. Cum e “Two Vines”? Mie îmi place.

Soft Hair “Soft hair”

Albumul de debut al celor de la Soft Hair are influențe clare din muzica celor cu care au colaborat, printre care James Blake, Charlotte Gainsbourg sau Vince Staples. Din Statele Unite vin și sigur vom mai auzi de ei.

Honeyblood “Babes Never Die”

Zece cântece plus un intro și un outro pe noul album Honeyblood. Post punk frumos cu o voce interesantă și o energie numai bună de dat din picior. Chitara este și ea una cu un distors deosebit așa că te îndemn să asculți albumul lor.

Și trebuie să îți aduc aminte că tot în weekend-ul care a trecut s-a lansat și filmul celor de la Oasis despre care am mai povestit pe aici. Filmul se cheamă “Supersonic” și este povestea brit-pop-ului așa cum a fost el scris în anii ’90 de către legendara trupă din Manchester.

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.