No Man's Sky a primit un update „important”

Un update catalogat drept „important” de dezvoltatori a sosit zilele trecute în No Man's Sky, atât pe PlayStation 4, cât şi pe PC. Intitulat The Foundation, update-ul aduce în joc noi tipuri de clădiri, posibilitatea de a-ţi construi baze în avanposturi abandonate în care vei folosi extratereştri ca forţă de muncă, un mod Survival şi unul Creative, posibilitatea de a deţine de 5 ori mai multe resurse ca până acum şi multe altele

Dezvoltatorii de la Hello Games au anunţat că acest update, deşi nu este cel mai mare din istoria prezentă şi viitoare a jocului, aduce jucătorilor satisfacţia de a rula un titlu extraordinar. 

Cu suişuri şi coborâşuri

Cu toate că iniţial a fost prezentat şi promovat ca un titlu „jos pălăria”, No Man's Sky a dezamăgit comunitatea imediat după lansare din cauţa conţinutului incomplet, jucătorii pierzându-şi repede interesul şi răbdarea privind introducerea elementelor promise de dezvoltatori în timpul procesului de creare a jocului. 

Studioul Hello Games a promis şi alte update-uri importante care vor conţine sugestii ale comunităţii, adunate în ultimele două luni. 

via GIPHY

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.