COMA cântă LIVE la party-ul Beck's ON din Vamă. Cine-i COMA?

COMA și Beck's ON deschid distracția la mare!

Weekendul ce tocmai s-a încheiat, baieții de la Coma au filmat cel mai recent videoclip pentru melodia "Cel mai frumos loc de pe Pământ". Și, pentru că se apropie 1 Mai și vara nu este nici ea departe, care este cel mai frumos loc de pe Pământ pentru noi toți în lunile care urmează, dacă nu Vama Veche!?

De aceea, Beck's ON i-a invitat să cânte LIVE la party-ul din Vama Veche care se întâmplă sâmbăta asta, de la ora 20:00. 

Vreau detalii

Dar cine e COMA?

Coma este o trupă rock din București, înființată în anul 1999 ca grup metal din foștii membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. Azi, în componența trupei îi gasim pe:

  • Cătălin Chelemen - voce 
  • Dan Costea - voce 
  • Matei Tibacu-Blendea - chitară 
  • Sorin Petrescu - bass
  • Răzvan Albu - tobe
  • Răzvan Rădulescu aka Dj Hefe - scratches/samples/keys

Discografia COMA

Pentru anul ăsta, cei de la Coma ne pregătesc un nou album, al patrulea, după "Somn" din 2001, "Nerostitele" din 2006 și "Coma Light" din 2008.

Deja printre trupele consacrate ale alternativului din România, Coma este una dintre cele mai importante formații de rock din noul val de după anul 2000. Prezenți la mai toate festivalurile de rock din Romania, baieții de la Coma au cântat și în deschidearea unor mari trupe de afară care au concertat la noi, cum ar fi Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Therapy, Biohazard, Soulfly, Ignite.

Un nou album COMA în 2016

După ce s-au lăsat așteptați cu cel de-al patrulea album mai bine de 7 ani, avem promisiunea lui Dan Costea că în curând se întâmplă! Muzica este gata și se lucrează intens la versuri.

Dacă vrei să auzi live primul cântec pregătit de ei nu-ți rămâne decât să vii cu noi la party-ul Beck's ON de pe plaja din Vama Veche, sâmbătă spre duminică, 30 aprilie - 1 mai.

După concertul din Vamă, îi vei putea vedea pe Coma la Electric Castle, Natura Fest, Creative Fest sau Padina Fest.

Tot live vara asta, ei vor cânta și la două nunți și un botez! Și nu, nu că ar face asta în mod tradițional, dar este vorba despre evenimente "interne" ale trupei - doi dintre membrii trupei spun "da" - așa că evident că o fac pe muzica lor :)

Hai cu noi și COMA în Vamă, weekend-ul ăsta!

Afli când, cum și unde e party-ul cu concert Coma de pe pagina oficială a party-ului. Accesul la concert e liber, iar dacă te grăbești, poți să prinzi și unul dintre cele 30 de VIP pass & gift pe care ți le-am pregătit, care conțin:

  • tricou de colecție 
  • întâlnire + poză cu COMA
  • CD „Nerostitele”, tricou, pană de chitară, stickere și poster COMA

Vreau VIP pass & gift!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.