TrustBag: cea mai sigură geantă din lume

Când nu trebuie să mai spui “Te uiți, te rog, și la geanta mea?”

TrustBag este creația unei echipe de designeri germani, preocupați de inovația în ce privește materialele și, urmând filosofia Made in Germany, concentrați pe funcționalitate cât curpinde. De la materialul extrem de rezistent, folosit la echipamentele militare (polietilenă), la mânerul ce are în structură 49 de fire de oțel inoxidabil, și până la sistemul de închidere, geanta aceasta te va aștepta oriunde: și legată de bicicletă, și de șezlong la plajă, și de scaunul din aeroport. Și ce dulce va fi somnul în așteptarea avionului, și ce lungă va fi baia în mare când nu trebuie să mai ai grija unui “Te uiți, te rog, și la geanta mea până mă întorc?”!

Seiful de 350 de grame

Ar mai fi un plus, de luat în calcul... indiferent de destinație. Dacă-ți pui telefonul în buzunarul interior al genții, nimeni nu te mai poate întrerupe – nu ai semnal. :) Bineînțeles, odată scos de acolo, te reconectezi la lumea digitală. Asta se întâmplă datorită materialului foarte dens, ce respinge undele radio. Același buzunar, spun designerii, îți protejează datele personale (stocate în telefon, carduri) de orice posibil furt virtual (Wireless identity theft).

TrustBag costă aproape 132 de euro și o poți comanda pe site-ul dedicat. Noi zicem că e o super investiție care-ți va organiza bagajul și destresa călătoriile. Pentru demonstrații și aplicații, urmărește și video-urile postate pe pagina de Facebook. Și ea are cifru, dar ne-am liniștit. ;) Atâta vreme cât l-am folosi des, pentru un bagaj atât de light (TrustBag are 350 de grame) și când restul grijilor sunt șterse cu buretele (ca să nu zicem cu polietilena), nu credem să mai fie emoții.

Sursă fotografii: prin TrustBag

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.