Tricourile cu nostalgia de acasă

1

Ce se mai poartă

Sigur știi cum e să pleci la facultate în alt oraș, dar să rămâi constant cu acel dor de acasă, de ai tăi. Sau poate că te-ai născut bucureștean și te mândrești cu cartierul tău, chiar dacă mai toată ziua bați centrul orașului în lung și-n lat. Îți facem cunoștință cu tricourile District42, un proiect inedit al unor tineri entuziaști, pentru care "Nu uita de unde ai plecat" nu e doar o vorbă-n vânt.

România este împărțită, în caz că știai sau nu, în 41 de județe, fiecare cu orașul său de reședință. Și atunci de unde 42? Pentru că District42 îşi propune să creeze o comunitate sau, mai bine zis, un "județ" al celor mai patrioți și mai nostagici dintre noi, care vor să arate acest lucru și într-o formulă ce combină graphic designul și moda. 

Cum sunt făcute

Pe lângă numele capitalei de județ, fiecare "loc de baștină" este sugerat grafic prin pictograme, logo-uri sau fotografii reprezentative. Materialele folosite sunt de foarte bună calitate: bumbac 100%, iar printul pe material textil este realizat digital.

Fie că alegi un tricou sau ți se pare mai ușor de asortat un maiou negru, prima colecție a celor patru membri District42 e de găsit chiar pe site-ul proiectului - district42.ro, la prețuri ce pornesc de la 79 de lei. Tu cu ce oraș te mândrești? ;)

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Alina Lazar Obretin
Sunt super tari tricourile! Pe bune! Am cumparat doua (un tricou alb si un maiou negru, de fapt) si le am de mai bine de jumatate de an. Le imbrac foarte des pentru ca se asorteaza super usor mai cu orice, sunt foarte foarte comode si arata de parca ar fi noi. Iarna? Vara? design-ul se mentine si tricoul rezista :) I loves them!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.