The Rock lansează o aplicație pentru ”leneși”

”If you smell what The Rock is cooking”

Ai probleme să te trezești dimineața? Ți-e greu să te desprinzi de smartphone-ul tău de ultimă generație sau de ultimul episod din Game of Thrones pentru a merge la sală? Până aici. Un superstar de la Hollywood a găsit soluția ideală pentru a te pune în mișcare.


Fostul luptător de wrestling este cunoscut pentru faptul că îi place să comunice des cu fanii, mai ales pe Instagram. The Rock e una din cele mai populare vedete de la Hollywood și tocmai de aceea actorul s-a gândit la o surpriză pentru admiratorii săi. Așa a apărut The Rock Clock, o aplicație motivațională.

Când ești trezit de The Rock

Pentru cei care au probleme să se trezească dimineața, alarmele și mesajele înregistrate chiar de către actor vor reprezenta un mod plăcut de a-ți începe ziua. În plus aplicația va conține și o serie de obiective personale.

The Rock te va motiva să mergi la sală și să dai jos din greutate sau să înveți o nouă limbă straină. Iar starul promite update-uri regulate și noi mesaje pentru fani. Aplicația va fi disponibilă pe Android și IOS.


Noi suntem siguri că aplicația va avea de succes. Și cum să nu te trezești devreme sau să mergi la sală când îl vei auzi pe fiorosul The Rock strigând ”Wake ur ass up!!” :)))

Sursă poze: 12.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.