Soundhound, un fel de SIRI + Shazam + CarKit for the love of music!

Te-ai întrebat vreodată al cui e cântecul ala din care îți aduci aminte doar câteva acorduri? Ai încercat apoi să le “canți” prietenilor îngroziti de talentul tau? Uite aici o aplicație care te scutește de postura asta neplăcută în care toți am fost puși la un moment dat. ☺

Soundhound Inc. îți pune la dispoziție trei aplicații cu funcții combinate și multiple de voice control, voice recognition și language understanding. WOW! Toate într-un singur loc? Ei bine da. Noi povestim aici despre Soundhound care este cumva dedicată exclusiv muzicii dar găsești pe site-ul lor și Hound și Houndify, fiecare cu aplicabilitate atât separată cât și împreună, foarte utile și usor de folosit și implementat.

Aplicația Soundhound este disponibilă pentru toate sistemele de operare, atât în variantă free cât și cu ceva bani de dat pentru variantele cu plugin-uri suplimentare sau featuring-uri cu care să te poți distra mai mult. Tot pe Soundhound ai parte și de Live Lyrics dacă vrei să încerci un Karaoke cu prietenii. Mai mult decât atât, aplicația are chiar un Chart propriu cu cele mai ascultate cântece din fiecare săptămână și chiar sugestii de artiști noi pe care poate ca i-ai ratat. Cu o interfață foarte prietenoasă și un design simplu și ușor de folosit aplicația Soundhound e perfectă de pus lângă Shazam în telefonul tău! Și da eu m-am jucat cu ea și din trei cântece mi-a recunoscut două. ☺ Da știu, nu sunt foarte talentat la cântat.

Ti-ai instalat aplicatia? Cum ti se pare? Povesteste-le si prietenilor tai despre ea ;)

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.