Solitaire, cel mai jucat joc din lume

Nu ştiu pe nimeni care să mai joace Solitaire prin jurul meu, dar se pare că jocul acesta are cea mai mare comunitate din toate timpurile. Microsoft a anunţat recent că numărul utilizatorilor unici de Solitaire a depăşit 100 de milioane pe orice Windows OS....

Potrivit companiei, în fiecare oră sunt jucate 2,29 de milioane de jocuri din Microsoft Solitaire Collection. Adică 20 de miliarde într-un an. Sau 38.194 de jocuri pe minut. Uhm!

După ce a lansat Microsoft Solitaire Collection pe Xbox Live, jocul a înregistrat peste 1,3 miliarde de puncte în Gamerscore (o funcţie în profilul de Xbox Live, unde sunt afişate realizările atribuite unui joc). După ce va lansa colecţia şi pe iOS şi Android, numărul jucătorilor de Solitaire va sări practic în aer, iar în toamna asta, Microsoft a anunţat că va introduce şi un mod pe Windows 10, denumit Events, prin care le va permite utilizatorilor să concureze cu prietenii şi alţi membri ai comunităţii. 

Cu integrarea pe Xbox Live şi posibilitatea de joacă prin cross-platform, plus actualizările din această toamnă, Solitaire ar putea intra în Cartea Recordurilor ca cel mai jucat joc.

Sursă foto: Microsoft.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.