Sniper Ghost Warrior 3 se pregăteşte de Open Beta

Echipa de la CI Games a anunţat deschiderea, la începutul lui februarie, a sezonului de Open Beta pe PC pentru single-playerul Sniper Ghost Warrior 3. Toţi fanii din întreaga lume au acum şansa de a se înscrie la această testare, accesând acest link.

Testarea va începe în 3 februarie, dar, dacă nu te înscrii din timp, nu vei putea lua parte la ea. 

În acest Open Beta, jucătorii vor avea la dispoziţie două hărţi – Cut Off şi Blockout, dar dezvoltatorii ne-au dat asigurări că experienţa va fi una extraordinară în acest open-world, în Republica Georgia.

Cut Off este o hartă în care va trebui să preiei controlul comunicaţiilor separatiştilor şi să interceptezi semnalul de satelit pe care îl folosesc aceştia. Astfel, vei obţine un avantaj net împotriva inamicilor şi, poate, cine ştie, vei afla câte ceva despre o rudă foarte apropiată...

Blockout îţi dă posibilitatea de a colabora cu rezistenţa, Rotki Lions, pentru a obţine locul în care se află una dintre cele mai importante ţinte ale tale – un criminal de război pe care va trebui să-l neutralizezi pentru a face dreptate poporului georgian. Afli că individul se ascunde într-un complex de apartamente şi trebuie să decizi ce tactică vei folosi pentru a-l ucide. Vei recurge la puşca cu lunetă ca să-i zbori creierii de pe o clădire din apropiere? Vei ataca în forţă cu puşca de asalt? Te vei furişa prin spatele gărzilor de corp?

Îţi dorim să ai inspiraţie la ales şi, dacă te prinde jocul, fii fără grijă, aşteptarea până la apariţia lui nu va fi prea lungă – Sniper Ghost Warrior 3 va fi lansat în 4 aprilie pe PC, PlayStation 4 şi Xbox One. Mai e puţin. Dacă eşti mai nerăbător din fire, poţi chiar să-i faci precomandă.

Dacă nu ai timp să butonezi jocul în timpul acestui Open Beta, cred că videoul de mai jos va pune multă sare pe rană...

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.