Scriitori la buchet - un proiect care stârnește zâmbete, semnat de Julien Britnic

Julien a.k.a Iulian Fecioru

Dacă n-ai auzit până acum de Julien Britnic, copywriter și remixer cultural, poate e cazul să te întorci la clasici. Și, când zicem asta, ne referim exact la operele literare obligatorii din liceu, care apar ca fashion statement pe tricourile Lana X Britnic, și aduc în prim plan valorile românești de altă dată, într-un context cât se poate de actual.

Cum online-ul l-a adoptat din start cu brațele deschise, Julien a.k.a Iulian Fecioru, s-a hotărât să continue această “punte de legătură între generația Profesorilor de Literatură Română cu Catalog și cea a Generației Y cu Netflix”, după cum spune chiar el. Și iată că, de curând, a venit cu un proiect inedit - o colaborare cu florăria online, Orașul Florilor - pe numele lui "Scriitori la Buchet".

3 stickere cu mesaje

Mai precis e vorba de trei stickere cu mesaje simpatice și trimiteri către mari autori români, ce pot decora orice buchet de flori comandat de pe site. Cele trei mesaje sună fie serios, ca povestea din Baltagul, „When you’re Sadoveanu, I’ll make you happy,” fie poetic: „I’ll always be Lovinescu you, baby”. Sau, de ce nu, neașteptat precum finalul nuvelei Moara cu Noroc „I’m a Slavici to your love.” :)

În mod clar, orice domnișoară s-ar bucura să primească un asemenea cadou, mai ales dacă îi adaugi o notă personală, cum ar fi sinteza dintre culoarea preferată, florile care-i merg la suflet și un mesaj ce închide orice rană. ;)

Sursa foto:  Julien Britnic

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.