Rocketbirds 2: Evolution are parte de un nou trailer şi o dată de lansare

Ţac-pac, stai că trag!

Ştiu că sună al naibii de simplist, dar dacă ai încercat primul Rocketbirds, ai idee la ce mă refer. Din 26 aprilie, vom putea juca noul Rocketbirds, care se numeşte Rocketbirds 2: Evolution, un titlu exclusiv pentru PlayStation 4 şi PlayStation Vita şi un sequel pentru Rocketbirds: Hardboiled Chicken.

Povestea

Jocul readuce în prim-plan lupta dintre… găini şi pinguini, iar tu vei fi (din nou) un superagent aviar, curajos nevoie-mare, aflat în misiunea de a-i înfrunta pe tiranul pinguin iL Putzki şi pe-a sa oştire de temut. Povestea este spusă prin replici amuzante şi “condimentată” cu faptele tale din timpul jocului. Care se lasă, evident, cu mari vărsări de sânge pinguinesc.

Ce aduce nou Rocketbirds 2: Evolution?

Un mod de joc numit Rescue Mode, în care eşti invitat să-ţi faci echipă alături de alţi trei jucători (online sau offline) cu care să porneşti în misiuni de salvare şi eliberare de ostatici chiar din spatele liniilor inamice. În timpul jocului, vei găsi obiecte ascunse şi artefacturi, iar ostaticii eliberaţi vor deveni parte din echipa ta, sub formă de personaje noi pe care le vei putea încerca şi personaliza după bunul plac.

Partea interesantă este că, dacă unul dintre amici pierde conexiunea la internet sau pur şi simplu se retrage la somn, oricine îi poate lua locul în timpul sesiunii de joc.

Trailer

Dezvoltatorul a publicat zilele trecute un trailer cu gameplay din Rescue Mode, pe care poți să-l urmăreşti mai jos:

Fun mode ON! 

Potrivit dezvoltatorului jocului, Ratloop, gameplay-ul este unul foarte fluid, cu un sistem de combat nou, 40 de arme pe care va trebui să le deblochezi, şase capitole în Story Mode, cross-buy/cross-save şi o tonă de distracţie.

Pentru un joc 2D, action-adventure, cu elemente de puzzle şi ale cărui controale se simt de parcă ai fi pe tastatură şi mouse, Rocketbirds 2 sună al naibii de promiţător, nu crezi?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.