Neinițiații TomorrowLand: Provocarea 2 - PROBA DE GĂLĂGIE

3

Cum faci față la decibelii, agitația și zgomotul de la festival?

Continuăm seria de provocări pentru Oana Tache și Bogdan Nicolai - prin care ei ne demonstrează că sunt pregătiți pentru experiența de festival de la TomorrowLand Belgia - cu a două provocare. Una care pune punctul pe fix motivul pentru care mergem cu toții la festival: muzica. Doar că muzica vine adesea însoțită de mulți decibeli, de boxe imense, agitație și freamăt. Doar cei cu distracția în ADN pot să se simtă în largul lor în acest mediu.

Așadar, oameni buni, vă prezentăm Provocarea 2 - Proba de gălăgie: Cum faci față la decibelii, agitația și zgomotul de la festival?

Oana și-a dat seama că nu are nicio problemă cu gălăgia atât timp cât reușește să facă ea o gălăgie mai mare, așa că s-a pus pe cântat și urlat. Bogdan ne-a demonstrat că poate suporta orice nivel de gălăgie pentru că a trecut cu brio toate testele pe care singur și le-a creat.

Iată cum au rezolvat Oana și Bogdan a doua provocare de festival lansată de Beck's pentru TomorrowLand

Ce trebuie să faci ca să câștigi unul dintre cele 3 pachete V.I.P. pentru TomorrowLand Belgia?

Păi, în primul rând, dai click pe pagina campaniei ca să afli toate detaliile. Apoi, te gândești bine-bine la cum ai rezolva tu cele 5 provocări de festival și scrii răspunsurile tale în secțiunile fiecărie provocări, de pe pagina de campanie. 

Ca să intri în etapa de jurizare, cea care te aduce mai aproape de premiu, trebuie să răspunzi cât mai creativ, original și amuzant poți tu. Hai că poți! 

Iată ce conțin cele 3 pachete V.I.P. pentru TomorrowLand Belgia:

  • zbor cu avionul Beck’s (dus-întors)
  • abonament de 3 zile la festival (22-24 iulie)
  • cazare în Spectacular tent în DreamVille
  • bani de buzunar (300 euro)

Awesome, indeed! Hai, ce mai aștepți, nu mai ai mult timp și va trebui să-ți faci bagajele pentru experiența vieții tale. Concursul se încheie joia viitoare, pe 7 mai 2016, la ora 12:00.

Concursul s-a încheiat!

Acest articol are 3 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Tabita Ene
Impreuna cu decibelii voi canta si eu, voi dansa si voi face ca si ceilalti galagie simtindu-ma bine.
Daniel Macovei
ma pozitionez intr-o zona accesibila cat sa nu imi afecteze auzul si nici sa nu fiu deranjat de cei ce vin si pleaca de la festival
Serafimciuc Claudia-Lavinia
Galagie? Ati auzit-o vreodata pe soacra-mea atunci cand se cearta cu vecinele?

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.