MUSIC HISTORY: Care sunt trupele sau artiștii cu care nu ne vom mai întâlni din 2017?

Cel mai important nume cu care nu ne vom mai întalni este cu siguranță David Bowie, cel care a dispărut surprinzător la începutul anului, pe 10 ianuarie, chiar în momentul în care lansa ultimul său album “Blackstar”. A fost de altfel singurul album al lui Bowie care a ajuns pe locul 1 în Statele Unite în Billboard 200, după ce ajunsese number 1 și în UK Top 40 și în alte 28 de țări.

Sezonul 2 al unuia dintre cele mai bune seriale din zilele noastre “True Detective” are pe intro un cântec scris de Leonard Cohen numit “Nevermind”. Poezia cântată a lui Cohen i-a făcut pe mulți să considere că poate el ar fi trebuit să primească Nobel-ul pentru literatură atribuit anul ăsta lui Bob Dylan. Ei bine, nu ne vom mai întâlni cu Leonard Cohen plecat și el dintre noi nu cu mult timp în urmă. Rămânem însă cu o discografie pe care te îndemn sa o pui în colecția ta.

One Direction au anunțat oficial la începutul lui 2016 că nu vor mai compune și cânta împreună, după plecarea lui Zayn Malik în 2015 și anunțul lui Louis Tomlinson referitor la faptul că vrea să urmeze o carieră solo și să se concentreze pe casa de discuri pe care a înființat-o Triple Strings Ltd. Poate ultimul “boys band” de mare succes, One Direction au părăsit așadar scena anul ăsta rămânând însă să vedem dacă vor reveni sau nu.

Nu sunt foarte mulți artiști care pot stăpâni un stadion așa cum o făcea Prince, unul dintre cei mai importanți artiști și producători americani, pe numele său complet Prince Roger Nelson. 39 de albume în cam tot atâția ani de muzică il fac pe Prince unul dintre cei mai prolifici oameni de rock din Statele Unite din ultimii 40 de ani. Pe 21 aprilie 2016 Prince pleca dintre noi la doar 57 de ani lăsând o moștenire muzicală impresionantă.

Buena Vista Social Club și Eagles sunt și ei pe lista celor cu care nu ne vom mai întâlni începând de anul ăsta. Tu știi vreo trupă sau vreun artist care o să-ți lipsească? Spune-ne și nouă despre cine este vorba ;)

Sursă foto: 1.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.