Little Nightmares – aventurile fetiţei în pelerină galbenă în închisoarea monştrilor

Un joc prezentat anul trecut de suedezii de la Tarsier Studios, cei care s-au aflat în spatele versiunii de Vita a jocului LittleBigPlanet, era promovat sub titlul Hunger şi cuprins în genul „spooky platforming adventure”, adică un joc platformer de aventuri, plin de faze de groază şi de arătări înspăimântătoare. Hunger a avut chiar parte de un trailer pe care îl poţi vedea mai sus.

Protagonista din videoul pe care tocmai l-ai văzut este o fetiţă într-o pelerină de ploaie de culoare galbenă. Ea încearcă să scape din casa unor fiinţe bizare, mult mai mari ca statură şi fioroase nevoie-mare. În peripeţiile ei, micuţa dă peste nişte lucruri extrem de ciudate, între care două braţe care ies de nicăieri şi încearcă s-o captureze sau o siluetă înfiorătoare care-i răsare în spate de cine ştie unde. Aflăm, într-un final, că fetiţa era ţinută captivă la bordul unui vas, în care creaturile acelea mâncau tot ceea ce mişca... inclusiv pe ea!

Recent, Namco Bandai a încheiat un parteneriat cu Tarsier Studios şi a redenumit jocul, oferindu-i chiar şi un trailer pe care îl poţi vedea mai jos:

Herve Hoerdt, de la Namco Bandai, a declarat pentru Eurogamer că “nu puteam găsi un partener mai bun decât Tarsier Studios (...) şi suntem extrem de mândri să arătăm lumii întregi talentul lor incredibil (al membrilor studioului) prin publicarea acestui titlu”.

Mai multe detalii despre Little Nightmares, fostul Hunger, vor fi făcute publice la Gamescom, eveniment care va avea loc la Köln, în Germania, în perioada 17-21 august.

Eurogamer scrie că jocul este confirmat deocamdată pentru PlayStation 4, iar dezvoltatorul vorbeşte deja despre versiuni pe alte console şi pe PC.

 
 
Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.