Jocurile gratuite ale lunii pentru PS+

Membrii PlayStation Plus se pot bucura, până la sfârşitul lunii, de cel puţin un titlu gratuit care nu le va da linişte: This War of Mine: The Little Ones. În care vor învăţa că, în vreme război, nu toţi suntem soldaţi!

This War of Mine: The Little Ones este disponibil pe PS4, iar membrii PS+ au încă cinci titluri gratuite la dispoziţie luna aceasta:

Day of the Tentacle Remastered (PS4 şi PS Vita), un titlu clasic, cu puzzle-uri, călătorii prin timp şi numeroase dialoguri, toate puse cap la cap cu un singur scop: acela de a învinge nişte tentacule aflate în misiunea de a cuceri lumea.

BlazeRush (PS3), un arcade în care cursele de maşini îţi decid soarta. Nu ai bară de viaţă, nu ai frâne şi nici limite. Este un multiplayer care poate fi jucat atât local, cât şi online.

The Swindle (PS3, PS4 şi PS Vita), un joc în care tot ceea ce ai de făcut este să prăduieşti tot felul de clădiri extrem de bine păzite de roboţi şi poliţişti îndesaţi. Îţi trebuie răbdare şi tactică.

Azkend 2 (PS4 şi PS Vita) este un puzzle uşor, cu o poveste fantastică şi 60 de niveluri de descoperit.

Titan Souls (PS Vita şi PS4) este un joc de aventuri a cărui acţiune se petrece înr-un loc secret, situat între două lumi, unde titanii fac legea. Joci rolul unui luptător care trebuie să supravieţuiască în faţa a 20 de boşi. Şi trebuie să aibă o strategie dată naibii, de vreme ce luptătorul nostru nu are decât 1 HP! Succes!

Te-ai hotărât ce vrei să faci luna asta?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.