Imprimanta ce-ți încape în buzunar

Ai trecut prin cel puțin un moment  în care ai fi dat multe pentru o imprimantă în apropiere: când trebuia să printezi ceva rapid și casa, biroul sau centrul de copiere erau cam departe. Dacă e să ne aducem aminte de toate drumurile din studenție până la cea mai “apropiată” imprimantă și le-am aduna, cred că am ajunge la mare pe jos. :)

Minirobotul ce printează pe orice format de hârtie

Un grup de studenți din Ierusalim a venit cu o idee care, în sfârșit, revoluționează și lumea imprimantelor. Nu că n-ar fi apărut noutăți și aici, însă nu atât de mari în ce privește dimensiunile și portabilitatea. Pe lângă faptul că ei înșiși, atunci când voiau să share-uiască și să-și discute schițele, se loveau constant de lipsa unei imprimante la îndemână în locurile în care se întâlneau, au mai obsevat ceva. Și anume că deși mulți antreprenori sau freelanceri pot lucra liniștit din cafenelele și terasele preferate, oricât de portabile și slim au devenit laptopurile, tabletele și telefoanele, nu același lucru se poate spune și despre imprimantele care ar face munca departe de birou… completă în perfecțiunea ei.

Așa a apărut ZUtA, imprimanta ce-ți încape în buzunar și la care te poți conecta de pe orice device, prin WiFi. Printează pe orice format de hârtie, iar din decembrie va fi livrată listei (lungi) de doritori.

Inițial, în 2014, ZUtA a fost lansată printr-o campanie pe Kickstarter. A avut foarte mulți susținători: peste 40% din suma de care aveau nevoie pentru dezvoltarea minirobotului fost strânsă în 24 de ore (!). A obținut deja premii pentru inovație, iar prețul ei de comandă este de 299 dolari.

Toate informațiile despre cât de ușor printezi cu ZUtA și cum faci precomanda le găsești aici.

Cred că știm ce vrem să găsim sub brad, de Crăciun! :)

Sursă foto: prin ZUtA Labs

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.