Huawei lansează smartphone-ul care ”reinventează fotografia”

Noul Huawei P9

E bătaie mare pe piața smartphone-urilor, iar Huawei vrea să depășească giganții Samsung și Apple în inimile consumatorilor. Noul P9, lansat săptămâna trecută la Londra, promite să facă pe Huawei ”numărul 1”. Telefonul are o diagonală de 5.2 inch, rezoluție de 1080p, iar la saturația culorilor P9 depășește Iphone 6 (96 % față de 72%). Bateria este de 3.400 mAH.

Camera e piesa de rezistență

Dacă ești amator de selfie-uri și de poze cu telefonul, atunci ai parte doar de vești bune. Parteneriatul dintre Huawei și Leica promite să revoluționeze acest segment. P9 vine cu 2 unități de 12 MP, una pentru poze în culori, alta pentru fotografii alb-negru, iar ambele lucrează împreună pentru a obține detalii cât mai bune.


Se lansează și P9 Plus

Acesta va avea 5.5 inch, ecran AMOLED și, în plus, tehnologia 3D Touch. Bateria este mai mare, dar P9 Plus vine doar în varianta cu 4 GB RAM și 64 de GB memorie.  
 

Obrazul șubțire cu cheltuială se ține

Dacă vrei P9, atunci o să bagi serios mâna în buzunar. 599 de euro va costa varianta 3GB/32GB și 649 de euro cea de 4GB/64GB. P9 Plus va costa 749 de euro.
 

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.