Hai cu noi la festivalul TomorrowLand din Belgia! Vii?

1

Ce faci între 22 și 24 iulie? Mergi cu noi în Belgia!

Tocmai am lansat cea mai tare provocare a verii numită Neinițiații TomorrowLand în care, dacă te bagi, poți câștiga unul dintre cele 3 pachete V.I.P. la festivalul din Belgia.

Pachetele conțin:

  • zbor cu avionul Beck’s (dus-întors)
  • abonament de 3 zile la festival
  • cazare în Spectacular tent în DreamVille
  • bani de buzunar (300 euro)

De ce am făcut asta? Pentru că berea Beck's este sponsor principal la TomorrowLand Belgia și cum distracție fără public nu se poate, ne-am decis să te luăm și pe tine cu noi la cel mai tare festival de muzică electronică din Europa. 

Despre TomorrowLand ți-am mai povestit noi (dacă ai ratat știrile, aici găsești tot ce am scris despre TomorrowLand), așa că știi deja că acest festival nu trebuie ratat: trebuie doar să fii pregătit să faci față experienței incredibile.

Te-am convins să participi? Intră în joc

Cu siguranță o să te convingă prietenii noștri, Oana Tache și Bogdan Nicolai: cu ei vei merge la festival!

I-am provocat pe Oana și Bogdan să meargă, pentru prima dată în viață, la festivalul TomorrowLand. Dar nu oricum, ci pregătiți pentru distracție. Ca să ne dăm seama dacă-s pregătiți sau nu, le-am lansat 5 provocări de festival pe care să le rezolve cum știu ei mai bine.

Și pentru că vrem să te luăm și pe tine la festival, ție ți-am lăsat partea cu adevărul din acest joc: ca să participi la concurs, trebui să dai câte un comentariu, la fiecare dintre cele 5 provocări, în care să propui rezolvări diferite sau mai bune decât cele găsite de Oana și Bogdan. Comentariile trebuie să le dai pe pagina campaniei (dă click aici), în secțiunea fiecărei provocări. Fair enough, nu? 

Hai să vezi cele 5 provocări

Oana Tache - Bună și nebună

Bogdan Nicolai - Previzibil de imprevizibil

Grăbește-te că nu mai e mult timp și acuș trebuie să-ți faci bagajele pentru festival!

Concursul a început azi, 27 iunie, și tu poți participa la el până joi, 7 iulie, la ora 12:00

Cum partici, mai exact? Vezi video-urile cu provocările rezolvate de Oana & Bogdan (le lansăm treptat, la două zile distanță) și propui alternative diferite sau mai bune de a rezolva respectivele provocări de festival. Adică, spui cum ai face tu dacă ai merge la TomorrowLand și ai fi în situația aia. Nu uita că trebuie să răspunzi la toate cele 5 provocări ca să ajungi în etapa de jurizare.

Juriul concursului va lua în considerare doar concurenții serioși care nu se țin de prostii și care publică cele 5 comentarii fără injurii sau informații irelevante. Căutăm mai ales să vedem originalitate, creativitate și amuzament. Vrem să știm că ești om de gașcă și că o să te distrezi cu noi, Oana și Bogdan la festival și că, împreună, o să aratăm și celor care rămân acasă, cât de faină este experiența TomorrowLand.

Ce zici? Te bagi? 

Participă la concurs 

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Cîmpian Octavia
Am un costum special facut pentru evenimente de genul,Bogdan cunoaşte marfa. Eu zic ca dacã tot sunt prima care comentează merit o şansă, nu sunteti voi prea expliciti in ceea ce doriti de la noi dar fie. Daca e vorba de montat un cort sunt as in asta ,voi alegeti cortu iar eu il voi ridica, imi petreceam verile cu parintii in concediu doar cu cortul asa ca pentru mine e floare la ureche !
Beck's ON
Bună, Octavia! Ce tare că ești expertă în corturi, e un skill bun de viață :)) Să știi că dacă vrei să partici la concurs, trebuie s-o faci pe pagina campaniei: postezi câte un comentariu cu o soluție alternativă la provocarea de festival, în secțiunea fiecărei provocări. Got it? Aici găsești pagina: http://becks.ro/tomorrowland Baftaaaa!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.