Electric Castle: un festival despre interacțiune

Electric Castle e ON! Nu știm cum te simți tu, dar pe noi ne-a apucat o nerăbdare de nu mai putem să stăm pe loc. Numai gândul la ce ne-așteaptă acolo ne face pielea de găină. Până și pregătirile pentru festival ni le-am făcut bezmetici de entuziasm, învârtindu-ne dintr-o parte în alta în pași de dans și cântându-i serenade bagajului, în timp ce înghesuiam în el toată distracția aflată-n stoc.

Și în toată amețeala asta de dinainte de festival, ni s-a mai întâmplat o chestie: ne-am iluminat deodată. Nu știm dacă de la bucurie sau de la faptul că (pe bune) ne-am gândit numai la asta, dar ni s-a deschis mintea și-am realizat că cel mai tare lucru la festival e interacțiunea. Muzică, oameni noi, prieteni vechi, povești și experiențe de-o să ți le amintești o viață, de aici pleacă. 

Nu, n-am luat-o pe câmpii. Hai că-ți zicem și de ce:

Muzica ta, muzica lor, muzica tuturor

Știi muzica aia de-ți place ție cel mai mult? Aia care-ți răsună în cap, pe repeat, în timp ce lucrezi? Aia cu care adormi în căști noaptea? Aia pe care atunci când o auzi într-un loc neașteptat, simți cum nu-ți mai controlezi membrele pentru că au început să se miște a dans, independent de voința ta? Știi ce zicem, este fix muzica pentru care mergi la Electric Castle! Doar că aici o să interacționezi direct cu ea: o să-ți asculți artiștii preferați live și o să fii copleșit de energia mulțimii de oameni din jurul tău, uniți de aceleași sunete și sentimente.

Oameni noi, prieteni vechi, amintiri de-o viață

Doar gândește-te: ești la cel mai tare festival al verii, cu oameni din toate colțurile țării, artiștii preferați și nicio grijă. Ce-o să faci? Noi avem o bănuială. E posibil, chiar foarte posibil să nu stai locului, să cunoști, să interacționezi, să te întorci cu povești care te vor da chiar și pe tine pe spate când le vei auzi. Așteptăm să ne zici dacă am avut dreptate.

Experiențe senzorial-muzicale

Dacă ai impresia că te duci doar la un festival, stai să vezi ce te-așteaptă la fața locului. Boom, explozie de sunete și culoare! Cum ai văzut, interacțiunea stă la bază așa că noi o să mergem un pic mai departe și-o să facem din ea o experiență în sine. Ți-am pregătit niște chestii foarte tari, experiențe senzorial-muzicale, d-alea bune, dar nu-ți spunem prea multe, mai bine dă tu click aici. Și te așteptăm pe la noi să te convingi singur!

Până una alta, noi am plecat spre Electric Castle. Am luat și interacțiunea, și distracția, și... pe tine, da? Ne vedem acolo!

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.