ELECTRIC CASTLE: Beck’s anunță trenul muzical Electric Train

1

În dimineața zilei de 13 iulie, pe ruta  #525KmDeMuzica, Beck’s Electric Train pleacă din Gara de Nord în cadrul unei simfonii electronice sub bagheta unui DJ cunoscut si va duce sute de tineri la Electric Castle, pe 14 iulie.

15 ore și 525 de kilometri

Pe conceptul Silent Disco, sute de tineri vor asculta muzică și se vor distra timp de 15 ore și 525 de kilometri (distanța dintre București și Bontida), petrecerea în mișcare fiind ținută de DJ’s cunoscuți precum:

  • Golan - DJ Set
  • Electric Brother
  • The Model
  • Silent Strike
  • Dan Basu
  • Vast Solo (Duro Disco)

Ce trebuie să faci pentru a fi în Electric Train?

Ei bine, pentru a avea parte de experiența muzicală a verii trebuie să introduci codurile de sub capac în contul tău de pe această platformă, până aduni 70 de puncte, apo îți cumperi pachetul compus din: abonament pentru cele 4 zile de festival la  Electric Castle (14-17 iulie), bilet în trenul muzical Beck’s, pe ruta București - Bontida (tren cu 525 de km de muzică și party cu DJ’s, food&beer) și bilet de întoarcere, cu trenul, de la Bontida la București la finalul festivalului.

Mai multe detalii găsești firește aici.

Să facem cunoștință cu Beck's!

Beck's s-a născut în orașul german Bremen în 1873, devenind astăzi cea mai exportată bere germană din lume. Rețeta respectă legea purităţii berii, aceea de a folosi cu stricteţe doar cele trei ingrediente: apă, malț din orz și hamei. De asemenea, Beck's este prima bere care a folosit sticla verde.

În 2003, România a fost prima piaţă din estul Europei care a obţinut licenţa de a produce această bere local, fiind poziţionată în piaţă ca o marcă premium. Din primăvara anului 2008, Beck's a adus pe piaţă și Beck's Green Lemon - o combinaţie unică de bere premium cu gust discret şi răcoritor de lămâie.

Ne întâlnim la Electric Castle: grăbește-te să strângi punctele pentru a urca cu noi în Electric Train!

Acest articol are 1 comentariu. VEZI COMENTARIILE
Ardelean Silvana
it was awesome!

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.