După aproape 30 de ani, hiturile SEGA ajung pe smartphone-uri

Zilele trecute, 5 jocuri clasice, marca SEGA, au fost lansate pe iOS și Android. Și sunt gratuite. Deși probabil nu prezintă prea mare relevanță pentru publicul de la noi (consolele SEGA fiind prea puțin/rar accesibile în România, în perioada lor de glorie), aceste titluri retro merită încercate. Pentru că e vară și mulți suntem pe drumuri dintr-un colț în altul al lumii, îți recomand să lași timpul să treacă mai ușor cu Sonic The Hedgehog (iOS, Android), Phantasy Star 2 (iOS, Android), Comix Zone (iOS, Android), Altered Beast (iOS, Android) și să închei apoteotic cu neînfricatul Kid Chameleon (iOS, Android).

Ca orice lucru care nu costă bani, are și părțile lui negative... Cu alte cuvinte, dacă vrei să te bucuri din plin de experiența de gaming, va trebui să cheltuiești 2 dolari în oricare dintre aceste jocuri și doar așa poți scăpa de reclame în toate cele cinci titluri.

SEGA spune că cele cinci versiuni pentru mobil vin cu o serie de îmbunătățiri, precum salvare pe cloud, clasamente, controller support prin Bluetooth, posibilitatea de a le juca offline. Mai mult decât atât, alte 1.000 de jocuri SEGA își așteaptă cumincioare rândul să fie lansate pe dispozitivele mobile, consolele moderne și desktop, inițiativa purtând numele de SEGA Forever și reprezentând o revigorare a jocurilor butonate odinioară (de cine își permitea) pe console precum SG-1000, Dreamcast, Genesis, Saturn și altele.  

În încheiere, te invit să vezi un video care conține gameplay din fiecare dintre cele cinci jocuri enumerate mai sus. Ia un Beck’s și dă-ne un share dacă ți-a plăcut articolul nostru :) Game on!

 
 
Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.