Drink Beer in Style

Să recunoaștem, de cele mai multe ori tindem să asociem vinului tabieturi mai fine decât berii. Nu știm  pe nimeni care să nu bea măcar o bere vara și, în plus, accesoriile create special pentru băutorii de bere au nu doar la fel de mult stil, dar și cote mai ridicate de umor. :)

Iată 5 exemple care ne conving să ne deschidem un beer shop de dragul lor:

Desfăcătorul de sticle în… mai multe poziții

Faceți cunoștință cu Luchador, acest superman al sticlelor de bere: le prinde capacul sub braț ori în brațe, ba le și deschide încordându-și picioarele. Un erou mereu la datorie, care-ți stă aproape pentru nici 8 dolari.

În barul pe care ni-l imaginăm sau, până atunci, în bucătăria noastră e musai să stea Stout. Aproape că l-ai confunda cu cârligul prosopului sau mănușii de bucătărie: stă fix pe perete sau pe cel mai la îndemână dulap. Ne place magnetul care te ajută să fixezi sticla și care păstrează capacul, ca acesta să nu cadă pe jos. Super ingenios! Am vrea să-l vedem în barurile din București: ar fi mai interesant și mai ușor pentru noi toți să ne desfacem singuri sticlele.

Paharul și perspectiva

Nu trebuie să bei mai multe pahare ca să câștigi perspective noi: designul face asta pentru tine. ;) Paharele Hopside Down și Beer Shot vor fi cele mai cool cadouri și pentru prietenii tăi. Hopside Down îți va da senzația că bei dintr-o sticlă de bere întoarsă, pe când Beer Shot te ajută să bei, cu același pahar, acum o bere, apoi, întorcându-l, un shot care să te introducă în atmosfera petrecerii. Asta ca să nu te încurci în prea multe pahare pe masă. ;)

 

 

Când gătești cu prietenii… la o bere

Multe sticle de bere sunt reciclate creativ de artiști din toată lumea. Preferatele noastre sunt micile platouri eco, create de ShifflettStudios, din sticle topite. Le poți folosi ca suport pentru lingura cu care amesteci sosul, în bucătărie; sau pe măsuța din living pentru cei câțiva biscuiți; sau în baie, pentru săpunul tău bio…

Am descoperit primele patru cadouri pe un site foarte fain, dedicat accesoriilor care dau vieții sare și piper – Cool Material. Prețurile lor sunt mai mult decât decente, mai râmâne shipping-ul peste ocean. ;)

Fotografii: prin Cool Material și ShifflettStudios.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.