DreamHack începe vineri la Bucureşti

Săptămâna aceasta, între 16 şi 18 septembrie, la Sala Polivalentă din Capitală, va avea loc DreamHack, un eveniment dedicat fanilor tehnologiei digitale şi ai jocurilor video.

Dacă nu ai apucat încă să-ţi iei bilet, ascultă un sfat venit tocmai de la organizatori – instealează-ţi pe telefon aplicaţia Sea Hero Quest, care este un joc dedicat cercetărilor în domeniul demenţei, şi, când te duci la DreamHack, arată-le jocul celor de la casa de bilete ca să plăteşti mai puţin accesul în Sala Polivalentă. Odată intrat, vei trăi pe propria-ţi piele experienţe unice. Să vedem, în câteva rânduri, ce aduce nou această ediţie.

Lenovo va participa în premieră la această a şaptea ediţie a DreamHack. Compania le pune la dispoziţie vizitatorilor sistemele de gaming din seria Y şi o competiţie de League of Legends cu 16 echipe, cu premii în produse. Înscrierea se va face direct la standul Lenovo, unde gamerii vor găsi câteva surprize despre care organizatorii nu au dorit să sufle o vorbă. La acelaşi stand, vei găsi, de asemenea, şi disponibilitatea gazdelor de a face spectacole de overclocking, adică de a testa la maxim performanţele unui sistem. Şi vor face asta cu nişte azot lichid. Pentru referinţă, vezi videoul de mai jos ca să ştii la ce să te aştepţi...

HP va aduce la DreamHack desktopul OMEN X, cel mai nou echipament de gaming, precum şi accesoriile realizate în colaborare cu Steelseries. La standul HP, te vei putea juca Hearthstone 1v1 cu Radu „RDU” Dima, câştigătorul ediţiei DreamHack Summer 2016, şi vei râde sau, după caz, plânge la vederea celei mai mici imprimante din lume. De asemenea, vei fi invitat să participi la o competiţie de Overwatch, soldată cu premii atractive.

La standul BenQ se vor desfăşura competiţii de Counter-Strike: Global Offensive şi Street Fighter V, iar echipa românească neXtPlease! va susţine meciuri demonstrative.

TP-Link, unul dintre partnerii de nădejde ai organizatorilor, a pregătit şi pentru această ediţie o serie de surprize destinate gamerilor şi pasionaţilor de tehnologie. Nu am primit prea multe detalii în acest sens, dar am aflat că una dintre surprize este un concurs cu droizi, iar o alta constă din prezentarea în premieră a primului router multi-band bazat pe tehnologia wireless 802.11ad, cea mai puternică tehnologie wireless din lume la ora actuală.

Maguay aduce la Sala Polivalentă cele mai noi sisteme bazate pe procesoarele Intel din generaţia a VI-a, Skylake, şi noile plăci video Nvidia Pascal, iar standul evoMag te invită să testezi în premieră tastaturile mecanice Trust Gaming GXT 870 şi GXT 880, precum şi ochelarii de realitate virtuală pentru smartphone GXT 720.

Evident că, pe lângă droaia de competiţii promise şi de evenimente de prezentare, nu vor lipsi concursurile de cosplay, standurile cu vânzare, tombolele, concursuri cu premii, sesiuni de fotografiere alături de idoli, numeroşi expozanţi şi alte lucruri fantastice demne de un asemenea eveniment.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.