Dornic de aventură în jungla urbană?

Îți povestim despre o hartă pe care poți să o mototolești

Nu, nu este o nouă aplicație pe care s-o poți descărca din App Store atunci când te pregătești de vacanță, ci, pur și simplu, cea mai ușoară și mai flexibilă hartă din lume. Nu necesită internet, încărcător sau priză, nici spațiu de depozitare sau o prea mare grijă la lichidele din rucsac. Cu Crumpled City pleci în călătorie fără dureri de cap: ai făcut-o ghem si ai bagat-o în buzunar.

Te gândești că o hartă tradițională nu poate egala Triposso, Google Maps și TripAdvisor și poate ai dreptate, dar cu siguranță le poate combina. Pe lângă design-ul fresh, extrem de practic și jucăuș, experiența unei asemenea hărți flexibile este megafun. Străzile și obiectivele must see sunt colorate, există tot felul de imagini iconice presărate din loc în loc, pentru muzee, galerii de artă, parcuri și monumente, iar partea inedită abia acum urmează și poartă numele de Soulsights, adică locuri unice, alese și marcate diferit, pentru a atrage călătorul cu dor de ducă.

Ce dimensiuni are și cât rezistă

Harta Crumpled City are 87 x 58 cm și te invită să o mototolești cu spor, căci being crumpled e doar starea ei naturală. :) Ai îndesat-o-n buzunar cât ai zice "London, my love". Nu-ți face griji, e foarte rezistentă, impermeabilă și extrem de ușoară (doar 21 de grame!), iar dacă te prinde ploaia, ai sigur ceva la îndemnăn de pus pe cap. E cel mai bun prieten în vacanță! :)

Cu aproape 50 de orașe în portofoliu, un design italienesc marca Pizzolorusso și un preț de 16 euro/buc., nu-ți mai rămâne decât să explorezi mototolind, să te bucuri de fiecare dată precum un copil, să n-o pierzi și s-o refolosești mereu.

 

Sursă foto.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.