Din 2016, şi zombii petrec de Ziua Americii

Zonă tematică dedicată zombilor

Americanii vor inaugura, chiar de ziua lor, o zonă tematică dedicată zombilor. The Walking Dead Attraction este un miniunivers creat după serialul de succes The Walking Dead. Zona va fi inaugurată şi deschisă tot timpul anului – că doar zombii (walkers, cum li se mai spune) nu hibernează şi nu fac nici transhumanţă!

Ei bine, dacă îţi place tema şi ai urmărit tot ce s-a putut până acum în materie de zombi, Universal Studios Hollywood te va aştepta cu braţele şi mai deschise începând din 4 iulie, potrivit IGN US.

Probabil că la intrarea în zona morţilor vii vei fi întâmpinat de un om obişnuit, care-ţi va zâmbi că ai avut curajul să treci pragul parcului, dar înăuntru s-ar putea să ai parte de coşmarul vieţii tale din real life...

Selecția figuranților a fost o nebunie

Păcat că nu eşti în State, că, altfel, cine ştie?, poate ai fi participat şi tu la selecţia figuranţilor care vor fi îmbrăcaţi în haine zdrenţuroase, machiaţi ca morţii în putrefacţie şi învăţaţi să mormăie şi să-şi târşâie picioarele pentru autenticitate. Da, selecţia s-a încheiat mai zilele trecute şi, potrivit Fox News, a fost îmbulzeală. Participanţilor li s-a cerut să improvizeze câteva scene, să-şi demonstreze abilităţile de Bau-Bau (ha!) şi, evident, să se mişte uşor prin spaţii strânse, întunecate sau înceţoşate.

„Pentru a recrea sentimentul acela teribil pe care îl ai când te uiţi la serial, figuranţii îi vor urmări pe vizitatori prin parc” şi vor arăta întocmai cu walkerii din The Walking Dead, ajutaţi fiind de echipa care se ocupă de efectele speciale din cunoscuta serie.

 

Unde o puteți găsi?

Zona The Walking Dead Attraction este construită de studiourile Universal în Los Angeles şi include, pe lângă personajele cunoscute din serialul de televiziune şi benzile desenate omonime, locaţii din toate cele şase sezoane.

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.