Cum să-ţi convingi părinţii să joace Uncharted 4

Dintre toate ştirile care mi s-au scurs prin faţa ochilor în ultima săptămână, una mi-a atras atenţia în mod deosebit. A apărut în tabloidul britanic Mirror şi este despre Uncharted 4 A Thief’s End, un joc lansat la 10 mai, în exclusivitate pentru PlayStation 4.

Oare va fi cel mai bun joc al anului?

Fanii s-au pus deja de acord că Uncharted 4 are şanse foarte mari să devină Game of The Year. Cu un joc atât de bun parcă e şi păcat să nu se bucure şi părinţii noştri de el, nu? Apariţia jocului i-a făcut pe mulţi să-şi scoată consolele din debara sau chiar să-şi cumpere PlayStation 4, atât de bun e acest joc. Aşa că de ce să nu le facem cunoştinţă şi părinţilor noştri cu Uncharted 4?

Treasure Hunt

Foarte pe scurt, sânge la sânge trage, iar protagonistul Nathan Drake alege să-şi urmeze fratele într-o serie de aventuri în căutarea unei comori... A dat traiul fericit alături de soţia sa, Elena, pe questuri în necunoscut, doar pentru a-şi ajuta fratele pe care îl crezuse mort până la un moment dat. Pericolul e pur şi simplu al doilea său nume şi tot ceea ce face are un scop suprem.

O băutură fină

Uncharted 4 este un joc recomandat tuturor celor peste 16 ani, pentru că are de toate. Are dramă, lacrimi, dragoste, confruntări, violenţă, pumni şi arme letale, limbaj trivial şi o apă atât de realistă încât ţi se face pielea de găină doar prinvind-o, iar după o oră de contemplare, îţi tragi sufletul şi-ţi reiei aventura. Eşti într-un film?

Cum te simți când îl joci?

Jocul îţi dă un sentiment atât de intens încât ai senzaţia că eşti nu doar spectator sau manevrator de butoane, ci chiar te afli acolo, în pielea lui Nathan, făcând toate acţiunile acelea riscante, dezlegând puzzle-uri sau apărându-ţi ori salvându-şi fratele. E o intrigă demnă de dramele de pe Netflix şi condimentată cu mult entertainment interactiv, după cum scrie Mirror.co.uk.

Pe o scară de la 1 la 10, cât de dornic eşti să împarţi PS4 cu părinţii tăi?

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.