Cum a fost la primul party Beck's ON din Vama Veche

2

Am deschis sezonul de distracții la malul mării

Pentru că ne place să ne distrăm, și mai ales să ne distrăm cu voi, în weekendul cu 1 mai am organizat primul Party Beck's ON în Vama Veche, alături de formația COMA.

Așa că vineri, pe 29 aprilie, am pornit la drum cu containerul de party din București către Vama Veche. 

Seara am pus instalat containerul și boxele, iar sâmbătă de dimineață am început probele. Sigur ne-ai auzit dacă erai pe plajă. Băieții de la COMA și-au făcut probele de sunet, iar de la ora 20:00 DJ Buff a urcat pe scenă ca să încălzească atmosfera.

Încet-încet ați început să apăreți prin fața containerului cu mult chef de distracție. Cei 30 de câștigători și-au luat pachetul VIP, iar ceilalți au primit tricourile RE:GRUPAREA desenate de prietenii de la Vandal Club special pentru noi și voi.

COMA a făcut show în concertul lor LIVE

După miezul nopții, COMA a intrat pe scena containerului Beck's ON și de acolo s-a dezlănțuit nebunia: mâini în aer, plete în vânt, cântări în sincron, oameni veseli și frumoși, artiști talentați care ne-au transmis un vibe pozitiv. Suntem siguri că ți-a plăcut, am văzut cu ochii noștri. Și nouă ne-a plăcut de voi, vă mulțumim că știți să vă distrați atât de tare. Ne vedem la următorul party!

Iată cum s-a văzut distracția împărțită cu 2000 de oameni!

Acest articol are 2 comentarii. VEZI COMENTARIILE
Ioan Burbulea
kool
Potîngă Radu
haha

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.