Crezi că dacă a venit toamna gata cu festivalurile?

Ei bine nu e chiar așa. E drept că nu mai avem parte de festivaluri outdoor, cu soarele în cap și cu sute de mii de oameni, dar se întâmplă o mulțime de festivaluri mai mici, în locuri absolut spectaculoase. Airwaves Festival este unul dintre cele mai frumoase festivaluri din Europa, deși dacă vorbim despre Islanda, aș zice mai curând că este un festival “from another world”. Cu concerte în mai multe locuri din Reykjavik povestea Airwaves este combinația ideală între un loc absolut fabulos (Islanda) și un lineup perfect pentru atmosfera nordică.

Cine cantă anul ăsta între 2 și 6 noiembrie la Airwaves?

Bjork! Poate cea mai cunoscută artistă din Islanda a anunțat un concert în cadrul festivalului în data de 5 noiembrie la Harpa Music Hall din Reykjavik. Bilete pentru Airwaves poti gasi aici însă accesul la concertul Bjork nu este garantat de pass-ul de festival pentru că sala în care se întamplă are doar 1800 de locuri. Dacă vrei totuși să o vezi ai șanse încercând sa cumperi bilet separat încapând de mâine (29 septembrie) și până duminica asta.

Altfel lineup-ul mi se pare excelent cu Dizzee Rascal, Sin Fang, Mugison, Porunn Antonia și Gunnar Jonsson Collider prezenți pentru prima data la festivalul islandez și PJ Harvey, Julia Holter, Santigold, Warpaint, Of Monsters And Men, The Internet, Kate Tempest, Let's Eat Grandma și Mum and Kronos Quartet printre artiștii care completează un eveniment perfect de văzut la final de sezon de festivaluri.

Toată povestea Airwaves aici:

Dacă vrei să vezi locuri legendare și să combini totul cu muzica ta preferată Airwaves este “the place to be” la începutul lui noiembrie. Te-ai convins?

Surse foto: 1, 2

Acest articol nu are comentarii. FII TU PRIMUL

Trebuie să fii logat pentru a putea comenta.